Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------------Ederson---------------------

Acheampong--- Davinson--- Akanji -----Eren

---- ---- --Torreira -----Lemina----------

--------Sane------Paqueta-----Coman-------

----------- ------ -Osimhen----------

tatlises-crying-tatlises.gif
Coman ne kadar iyi olsada
A) cok sik sakatlaniyor
B) bayernin ofansif oyunculari kalmadi
C) yunus ve baris var. O sekilde yunus 10da oynar

Kadroya bak çay demle

Jelert frankowski ve yusuf gidecek belli

Sallai hariç hepsine okey

Ekli dosyalar

• IMG_20250720_192815.webp
    IMG_20250720_192815.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 23
Sallai’ye bizim aldığımız şartlarda teklif gelmesi imkansız.

Boş bir herif olduğu buradan belli zaten

Gerçi bunlar ondan daha iyi sağ bek bulabilir mi tartışılır ki Sallai rezil oynuyor sağ bekte, arkadan millete boş boş dalıp duruyor.

Sallai ahim sahim bir herif degil ama sag bekte idare etti .. 3-4 mevkiiyi yedekler yasi 27 milli topcu bu tarz idarelik adam arasak 7-8 milyon isterler en az.. Nelson Jelert Frank gibi iskartalar varken ben kalmasindan yanayim ..

Aynen öyle. Kadrodaki her ismin yıldız olacak hali yok. Hele bir tane düzgün as sağ bek alıyorsan Sallai gibi joker alternatif her zaman kadroda faydalı olur. Barış elbette daha skorer ve faydalı bir oyuncu ama jokerliğinden ne kadar çok yararlandık. Üstelik Sallai'nin üçlünün kanat beki olabilme yetisi de hiç az değil. Maaşı olması gerekenden yüksek mi yüksek ama ne yapalım yani vermişiz bir kere. Zaten göndermeye çalışsan maaşının bir kısmını yine biz vericez kesin...

Ha bir takım çıkar 10m trink para basıyorum Sallai'ye ve maaş beklentisini bize yük olmadan karşılayacaktır, o zaman düşünürüz.

Edersonu çekmişiz demek haydi sıra osimhen here we go da

Sallai hamle oyuncusu olur ancak Şampiyonlar ligi için 11 için yeterli değil ancak kondisyonumuzun dustugu anlarda hamle oyuncusu olarak kullanılabilir yabancı kısıti olmasa kalsın derdim ama yetenekleri sinirli

Jakobs asla satılmamalı geçen sezon erenin kısa sakatlığında jakobs yerine köhn oynasa helva olurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt