Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Pazartesi öğleden sonra haber düşer diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi futbolcu için diyor renktaşOperasyonu yöneten adamdan almış direkt haberi dibine kadar sağlam diyor
Transfer manyağı olduğum için barışı satıp coman ve millotu alalımComan geliyorsa barış veya yunustan birini saymışızdır bence buna karşıyım şahsen
Burhana göre göndermişiz şu anda inceliyorlar![]()
Kulüpler kupasinda da oynamadi yanilmiyorsam.Mantıklı ama.bayern gibi takıma 3 stoper az bile
İsim vermiyor, sözleşmeyi hazırlayan adamdan öğrenmiş, montellanon mt sözleşmesini hazırlayan adammış aynı zamanda osimhenin sözleşmesini de hazırlıyormuş aynı kişiHangi futbolcu için diyor renktaş
Kulübler kupasinda da oynamadi.Eric Dier rotasyonda önünde Min Jae'nin. Ito da var. Renato Veiga'yı da istiyorlarmış.
O halde bana Ederson ve Akanjiyi yorumlaBen City yi de pepden dolayi yakından takip ediyorum ondan yav :d
Mükemmel yaş hemen gelmeliÇok üst düzey bir topçu John Stones ile gözü kapalı paslastigini izlemiştim. Ayağı Çok iyi kafa Çok iyi tek eksi yaşı. 30 ya da 31 yaşında olmalı. Bonservis verilecek yaş değil
Barış devre arası gider benceBurhan Can Terzi:”Barış için 1-2 gün içinde ciddi bir teklif gelecek Galatasaray’a.”
coman hadisesi simdi mana kazandi diyebiliriz
Coman gelmez ama gelse bile berat lus için muhteşem bir rol model olur çok şey katar onaComan geliyorsa barış veya yunustan birini saymışızdır bence buna karşıyım şahsen
Oscar bobb diyoruz susuyorsun yav!josh acehampong diyoruzDe Ligt çöpünü sakın ola ki almayın bak uyarıyorum!!