Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.204
- 39.967
- 3.013
BIrsey bilmediginden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum ben sana inanıyorum, bu italyan çomarına had bildir diye alıntıladımEdersonla anlaşın biz anlaşırız dediler biz de Edersonla anlaştık.
Osi nasıl geldiyse Ederson da gelecek ve seni 150 yıl banlıcam.
Asil Ederson da gelirse prestijin nirvanasi olur. Bi iki sezon düssede, muazzam is olurGalatasaray'ın Avrupa'daki prestiji açısından çok önemli bir transfere imza attık emeği geçenlere teşekkürler
Yüksek bonservis bedeli ödeyebileceğimizi herkes gördü 80.000.000 euroluk bir anlaşma bu
Ilk devre icardi fit degilken haklisin. Ama icardi yeniden top formuma kavustugunda köhn inanilmaz tehdit olabilir lehimize
Bok gibi oynanir hele muci juracek ve rashicaylaJk taremiye girmiş
Abraham taremi 2li forvetiyle de ne futbol oynanır he
Sag beke u23 hayvani oyuncu bulursak iyi olurYabancı sınırı hareket alanını çok kısıtlıyor maalesef eğer ki ayarlayabilirsek köhn çok iyi bir rotasyon parçası olabilir bu sezon Türkiye standartlarında bekte olur kanata da atabiliriz gibime geliyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jk taremiye girmiş
Abraham taremi 2li forvetiyle de ne futbol oynanır he
Osde orkun mecbur, temas oyunu hiç yok, her maç yol geçen hanı olurlarBok gibi oynanir hele muci juracek ve rashicayla
Yıllık ucret düşerse imiş ama bonservisi sorun benceAkanji işinin oluru var mı ya, bana çok zor geliyor