Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 30 yıllık futbol bilgime amatorde geçirdiğim futbol geçmişime dayanarak bugünkü maçta neyi doğru neyi yanlış yaptık. Eksik ne konuşmak lazım.
Takım ayağı pası iyi diyebileceğimiz düzeyde yapıyor. Bu çok güzel bir şey.
Yeri geldiğinde küçük üçgenler kurup topu ileriye taşımak çok olumlu
Diyagonal pas olumlu.
Bek bindirmesi olumlu
Ortadan atak deneme olumlu
Olumsuzlar ve bunları acilen asmamiz lazım.
Çevre kontrolü yani daha müsait oyuncu görme de zayıfiz.
Topu ne zaman ayağımizdan çıkarıp şut atmamız konusunda zayıfiz.
Maç içinde siz de gördünüz ceza yayında sürekli pas yaptılar bir iki defa şut açısı oluştu vurmadık.
En önemlisi buna hoca nasıl bir çözüm üretecek bilmiyorum net geçiş yiyoruz. Golü de öyle attılar.
Ez cümle ben gençleri beğendim. Yunus S classti
Takım bugün striker olmadan oynadı. Bu yüzden ceza sahası içerisinde etkisiz kalmamız normaldi… senin olumsuz olarak belirttiğin bir ibarenin reelde açılımı bu olabilir. Ceza sahası önünde pas yaparken doğru pozisyona girip son noktayı koyacak oyuncu eksikliği. Takımın da alışkanlığı icardi ve ya Osi gibi bir oyuncuyla oynaması. Hepsi acaba o kim olacak diye çok top dolaştırdı…

Ahmetcan falan alinmamali .
Nelson kalsın gerekirse 4 milyona gitmemeli Nelson.
Cuesta frankowski kohn zaniolo jelert bu oyunculardan para kazanmak lazım biz beğenmiyoruz ama bu oyuncular fener dahil diğer şampiyonluk rakiplerimizde ilk 11 oynarlar
Biz de isteriz renktaş iyi Nelson ama herif essek Vallahi essek ban yemek istemiyorum valla sovecem. Geçen sene de onun yüzünden ban yedim.

Valla bir yandan çok büyük para ama mesela gomise 2-3 milyon euro fazla vermemek için diagne-falcao cart curta dünya para verdiğimizi düşününce mantıklı geliyor
Geçen yıl jelert, jacop, kutucu cart curt bir ton vasat oyuncuya 70 milyon vermişiz şimdi o parayı tek futbolcuya verdik, başka bonservisli oyuncu almazsak aslında aynı harcamaya çıkıyor ama şimdi bonservisde kazanmamız lazım. Şu çöplerden 20-25 çıkartabilirsrk çok iyi olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazirlik maçlarinda neden alakasız isimler oynuyor diyordum da Okan hoca gideceklere karar veriyormuş.
Maçların skor anlaminda pek bir önemi yokmuş yani.
Hep öyledir zaten. Hazırlık maçlarına bakılır. Gönderilmesi düşünülen oyunculara sın birer şans tanınır. Ondan sonrada kulüp bulmaları istenilir. Kendileri de laf edemez. Bak koçum işte oynattık gbklu 2. Lig takımına karşı bile birşey yapamadın demek için ideali budur…

nelson kalmalıdır süper bi stoper alınmayacaksa

23-24 sezonunun ikinci yarısındaki performansını hatırlayalım
10 maç kesik yemeden oynar ise aynı seviyeye çıkar yine

bizi bardakçı belasından kurtaracak başka bi figür yok takımda.
ünyay da olabilirdi deneyimsiz olmasa, ki sanıyorum yavaş yavaş takıma katılacaktır kendisi

X'li sitede muhteşem bir göt yangını var. Saatlerdir söndürülemiyor. Uefa'dan yangın uçağı isteyen var awk

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Takım bugün striker olmadan oynadı. Bu yüzden ceza sahası içerisinde etkisiz kalmamız normaldi… senin olumsuz olarak belirttiğin bir ibarenin reelde açılımı bu olabilir. Ceza sahası önünde pas yaparken doğru pozisyona girip son noktayı koyacak oyuncu eksikliği. Takımın da alışkanlığı icardi ve ya Osi gibi bir oyuncuyla oynaması. Hepsi acaba o kim olacak diye çok top dolaştırdı…
Renktaş bizim defnasimiz da şut atmalı yeri gelince. Efe idi galiba şut acısı buldu ve vurmadı hatta vuramadi biz nasıl oyuncu kazanacağız. Cesur olmalılar birkaç kaçırır sonra atar. Şundan eminim hiçbiri yabana atılacak çocuklar değil kumaş var. Bu maçlar bu çocuklar için var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt