Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'a neden bu kadar çöp çekiliyor yav abartmıyor muyuz hocalar? Talisca'nın sadece durduğu yerden şut çekerek istatistik kastığı bir ligde nasıl iş görmeyeceğini düşünüyorsunuz.

hakan transferi tepki görür
bir gecede yok etti herif kendini

Hakan’in gelmesi taraftari degildim acikcasi en basindan bu yana cünkü bizim oyun anlayisimiza uygun degil

Uygun degil derken torreira veya lemina’nin yedek kalmasi gerekiyor

On numara da yapamiyor

Fenere haber yollamasi hatta bizzat koc’la görüsmesi falan beni iyice soguttu

Hakan Çalhanoğlu, yarın çok önemli bir isimle yemek yiyecek. Bu yemekten sonra Galatasaray işi olabilir. (Ersin Düzen)
Bizde herkes avusturyada ki,inle görüsecek hatip mi

Avrupa'da oynasa ve almaya kalksak 30-40 verilir falan denirdi muht

Geçen sene ilk devre oynadığı futbolu 20 maç falan oynasa kafi, Avrupa'da da iyi olduğumuz dönemde ciddi katkısı vardı Osimhenle
yaw diyorum ya

geçen sene tete geldiğinde yunusun bu yıl oynadığı topu oynasa her yerde editleri döner 300 milyon euro isterdi bizim twitsaraylılar

Edersondan sonra singo ve millot ile fitmiyiz? Yalniz ikiside kiralik opsiyon ile olur olursa.

He ek olarak edersonu city bence kiralık+opsiyona verir.Her kulüp karaktersiz değil emek veren oyuncuya değer verip gitmesine izin veriyorlar o yüzden edersonu 2+7 gibi bir şeye gönderirler bence , city kolaylık sağlar ama akanji için saglayacaklarini pek düşünmüyorum.Edersonun emeği fazla

kaleci(inş ederson) , davinson, jakobs, sallai, sara, lemina, torreira, sane, İcardi, osimhen ile 10 garanti yabancimiz var. yalnızca zaniolo soru işareti.

4 yabancı hakkımız kalıyor zaniolo da kalırsa 3 ve ikisi 2002 doğumlu olmak zorunda.

cuesta, kohn, jelert, franky ve nelson'u kesin gönderiyoruz varsayıyorum.

Avrupa'da oynasa ve almaya kalksak 30-40 verilir falan denirdi muht

Geçen sene ilk devre oynadığı futbolu 20 maç falan oynasa kafi, Avrupa'da da iyi olduğumuz dönemde ciddi katkısı vardı Osimhenle
Sane işide hırslandırmış kendisini sıfır hata ile oynadı.

peki soru şu

hoca istedi hakan bize geliyor diyelim

bu imajı nasıl düzeltecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt