Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim orta sahaya net olarak dar alan becerisi olan, bağlantı işlerini yapacak Mertens'in muadili bir adam lazım. Mevcut kadroda o işi yapabilecek tek adam Yunus Akgün koca sezonu da onun sırtına yükleyemeyiz. Hakan'a hiç ihtiyacımız yok Nzonzi tipi savunmanın önünde durup sağa sola top dağıtan, uzun top bazlı oyun oynayan adam bizim oyunumuzu bozar. Yönetim de Okan hoca da bu işten uzak durmalı. Karakterini kişiliğini de gördük bu süreçte aman diyeyim

Olacakları dun yazdik. GS sonradan cok istedi, cok aradi ama hakan bize verdiği sözü tuttu muhabbeti yapacaklar. Bizim kafasizlarin görüşüp buna çanak tutmamalari lazim ama nerdee.
bizim yönetici buluşmaya gider hakan yok. bunun foto çekilir. fb hakan transferini açıklar aradığın kişi şuan bize imza atıyor diye. ali koç 5 sene daha başkan. 6. yıldız h.o.

Sara > Sinsi Hakan

IMG_0047.webp

Bence kurulmakta olan takımın kadro kalitesi ve geçen sezonun sonuna doğru gelişmekte olan oyun önümüzdeki yıl Avrupa için umut vaat ediyor.

Galatasaray 1996-2000 arası dönemde Fatih hocayla futbolunu yıldan yıla geliştirdi ve en kusursuz futbolunu 1999-2000 sezonuna oynadı. O sezon da UEFA kupası alındı. Bu gelişme ve Avrupa'daki başarı Lucescu'nun geldiği 1 sene sonra da devam etti.

O dönemde de Galatasaray ciddi harcamalar yaparak Hagi, Popescu gibi dünya yıldızlarına ekonomik sıkıntıya girme pahasına yüksek ücretler ödedi.

Mevcut takımda 3 senedir gelişmekte ve en iyi oyunlarımızdan bir kısmını bu sene ligin son dönemi Nisan Mayıs aylarında ideal oyun anlayışı ve kadroyu bulunca istikrarlı şekilde oynadık.

Bu arada Avrupa'da Az Alkmaar, Sparta Prag, Dinamo Kiev, Young Boys gibi çok kötü maçlarımız olsa da bence Tottenham, M. United ve kaybetsek de Bayern Münih maçlarında kapasitemizin ne kadar yüksek olduğunu gösterdik.

Takımın başında o zamanki efsane takımın oyuncularından Okan Buruk var ve o da Avrupa'da başarının bu kulüp için her şeyin üstünde olduğunu biliyor, bazı hatalarından ders aldığını düşünüyorum, bu sene farklı şeyler olacak

Bu sene harcanan bütçeleri de düşününce, gelen ve gelmesi planlanan oyunculara bakınca Avrupa'da ses getirecek, oralarda başarıda istikrar yakalayacak bir takım kurulmak istendiğini ve şu ana kadar iyi gittiğini görüyorum.

Bu sene Avrupa'da ses getirecek bir başarı yakalayacağımız fikrindeyim.
Bu sene direkt başarısız oluruz demiyorum ki bence ilk 24 ötesi yalan ama o dönemle kıyaslanacak bir durum yok diyorum. O dönem çok az takım Avrupa kupalarına katılıyordu, çok azı üst turlara çıkıyordu çok zordu yani. Bunda maddi durumların da etkisi var, o dönem kapışmak da daha kolaydı şu an Real Madrid 1 milyar dolarlık kadroyla oynuyor.

Buradaki temel nokta o dönemki gibi bir legacy bence ilerlemiyor yıldan yıla, itirazım onaydı, kötü geçen 2 Avrupa sezonu ile devam ediyoruz, bu sene başarılı olur muyuz ki bence en zor sezon olacak önceki ikiye göre, zor görüyorum ama göreceğiz.

Hakan'a neden bu kadar çöp çekiliyor yav abartmıyor muyuz hocalar? Talisca'nın sadece durduğu yerden şut çekerek istatistik kastığı bir ligde nasıl iş görmeyeceğini düşünüyorsunuz.
Hakan'a çöp çeken yok ki. Sadece GS 30 bonservis 10 maaş veremez diyoruz. Biz zaten 10+5 milyon teklifi yaptık İnter 35 fiyat çekti. Hakan'da İnter'e beni bırakın vb. diye bir söylemi olmamış yani 15'e indiririm diyordu bizimkilere o sözünü de tutmamış.

singo motor gibi herif alabiliosak alalım

He ek olarak edersonu city bence kiralık+opsiyona verir.Her kulüp karaktersiz değil emek veren oyuncuya değer verip gitmesine izin veriyorlar o yüzden edersonu 2+7 gibi bir şeye gönderirler bence , city kolaylık sağlar ama akanji için saglayacaklarini pek düşünmüyorum.Edersonun emeği fazla
1 sene sözleşmesi kaldı o ihtimal yok o yüzden. Lakin orta yol bulunur City ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt