Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
İbrahim Kırkayaka ayıp ediliyor. Düzgün efendi birine benziyor adam. Keşke hiç bulaşmasaydi bu transfer sürecine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kız/erkek oranı nasılGalatasaray okan buruk fatih terim
Avrupadaki başarı potansiyelimiz
ihtiyacımız olan isim ilkay, hakan değil 75 satır yazarım da gerre yok
Benim sidilladan sonra cok istedigi, sag bek bu. Biz alalim, tam Okan hocalik
Adam kendi girdi knk olaya Hakanın 2.babasi gibi.İbrahim Kırkayaka ayıp ediliyor. Düzgün efendi birine benziyor adam. Keşke hiç bulaşmasaydi bu transfer sürecine.
Yemeğin GS'li bir yönetici ile olacağını bile düşünmüyorum belki GS'ye yakın biri ile yiyecektir. Bir yönetici olsa ismi falan net verirdi.Çocukluk aşkı gs olan adamı gsde oynaması için ikna etmeye çalışacaklar
100 metre öteden kolpa kokusu alıyorum. Böyle bi yemek bile yoktur
max ibrahim büyükak'ı falan göndermeli gs yemeğeYemeğin GS'li bir yönetici ile olacağını bile düşünmüyorum belki GS'ye yakın biri ile yiyecektir. Bir yönetici olsa ismi falan net verirdi.
Ben bu gün Yunus'u görünce açıkcası onu merkezde de hayal ettim. Orada da iyi katkı verebilir Yunus sanki. Ligde bazı maçlarda Lemina'yı dinlendirirken mesela Tor-Sara- Yunus 3'lüsü kanatlar Barış- Sane çok iş yapabilir.max ibrahim büyükak'ı falan göndermeli gs yemeğe