- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
Valla işte atın da biraz şenlenelim abilerşerefsiz onursuzların kurutmalarını görmek istiyorum
![]()
Agii
Üye
- 15 dakika önce
- YENİ
- +1
Oguzhan
Yönetici
- 12 dakika önce
- YENİ
Icinizdeyim olmmmmmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla işte atın da biraz şenlenelim abilerşerefsiz onursuzların kurutmalarını görmek istiyorum
![]()
Vallaha abi yemin ederim eski sayfalarda mesajım var bu gün içimede doğdu kap falan gelebilir yazmıştım Sergen’de yazmıştı hatta şaka bir yana harika oldu ama bize hemen yeni bir hedef lazım akanjiye yoğunlaşalımRts uğurlu geldin here we go geldi
Fener daha götü toplayamaz kalbur üstü hiç bir isimli oyuncu gitmezfb öyle bir baskıya girdi ki, oooff of :d
ben asensio'nun yerinde olsam yıllık değil aylık 10 m euro maaş isterim şimdi :d
ya kısırsanZuahahahhahahah gotumuz kalktığı için anlamıyoruz ne kadar büyük transfer olduğunu çocuklarımiz baba osimheni anlatsana diye kafa utulediginde anlicaz
Daşşaklarına paspas çeksek az kalır
Çalhana yıllık min 15 vermezlerse adam değilimfb öyle bir baskıya girdi ki, oooff of :d
ben asensio'nun yerinde olsam yıllık değil aylık 10 m euro maaş isterim şimdi :d
Lauriente olmadı en son, gyokeres en son final stages de orada kaldi ordan once çözdük bu arada aynı gidiyordu bizim süreç osi ile gyökeres inGyokeres ve Lauriente patladı son 3 günde
Edit: Gyokeres here we go soon’dan patlamış. Lauriente here we go

mallar gyököres fln yazmıslarFener daha götü toplayamaz kalbur üstü hiç bir isimli oyuncu gitmez
Ahahahah kuduruyorlar esas Şuan yarısı uyumuştur bunların yarın uyanınca beyin sarsıntısı geçireceklerÇEVRİMİÇİ
Agii
Üye
Fabrizio Osimheni “here we go”ladi. Hayirsiz olsun artik ne diyelim. Fenerbahce’yi boyle kucuk dusurenlerin Allah belasini versin
- 15 dakika önce
- YENİ
- +1
Oguzhan
Yönetici
Ciddi ciddi aldılar ya la.
- 12 dakika önce
- YENİ
Icinizdeyim olmmmmmm
Lauriente'de aslında sağlık kontrollerine de gitmiş acaba sağlık kontrollerinden bir şey çıktıda mı alınmadı? O zaman hala resmi açıklamayı beklemek lazım gibi.Gyokeres ve Lauriente patladı son 3 günde
Edit: Gyokeres here we go soon’dan patlamış. Lauriente here we go