Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Bct : hocanın ortasaha ve 10 no isteği yok şu anda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenalhangi forum?
Şu anda ana plan Osimhen, Ederson, ondan sonra stoper ve sağ bek oynayabilen bir oyuncu ondan sonra orta saha falan bakılacak anladığım kadarıyla daha fırsat transferi olarak.Bct : hocanın ortasaha ve 10 no isteği yok şu anda
niye orta saha istemiyorsun be adamBct : hocanın ortasaha ve 10 no isteği yok şu anda
Kim diyor?ilkayı maddison için bekletiyormuşuuz haydaaaa
Ismini sordum. Bir sürü varArsenal
Arsenal ManiaIsmini sordum. Bir sürü var
Eylüle bırakacak o işi belli. Mertens gibi bi fırsat bakarlar avrupa kulüplerinden ıskartaya çıkanlardanniye orta saha istemiyorsun be adam
yedeğin yok senin yav
10 no yok bence hiç orada Yunus'u da kullanabilirim diyor hoca orta sahaya 6-8 oynayabilen bir oyuncu ister diğer transferlerden sonra.Okan hoca kaleci, stoper ve sağ bek bekliyor anlaşılan
10 no işi eylüle doğru kalır, fırsat kovalayabiliriz
şu genç yabancı kontenjanlarından birine lemina'ya yedek olsun diye bir ya tutarsa transferi yapılsın isterim.Eylüle bırakacak o işi belli. Mertens gibi bi fırsat bakarlar avrupa kulüplerinden ıskartaya çıkanlardan
Ne desek çıkıyor. Kıymetimiz bilinmiyor.Vaybe renktaş sane geldi osi geldi adın hala aynı