- 12 Haziran 2015
- 32.771
- 25.629
- 2.533
Demet Gedik daha güzel bnceMelike hanımı izlemek için asporu açtım ozan kafa çortlatıyor şuan yanmış bir hayli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demet Gedik daha güzel bnceMelike hanımı izlemek için asporu açtım ozan kafa çortlatıyor şuan yanmış bir hayli
Oldu Gyokres için de here we go dedi galibaFabrinin here we go dan dönen transferi oldu mu
Yalan söylüyorFabri her an demiş. Bir tıklamaya mi kaldık. Basın ulan şu tuşa
![]()
@Umut Işık @Naci Liboş @Ata B. OğuzSWIFT maliyetini kim karşılayacak diye kavga çıkmış son dakika. Parayı uçakla Napoli'ye atacağız ücret ödememek için.
Baba sende Ederson gelirEst heis artık 11 ve 12yi açarım
Yok hiç olmadı diye biliyorum cucurella dahilFabrinin here we go dan dönen transferi oldu mu
10k mesaja yaklaşınca açıyoruz ahbab kim açsa fark etmez.Şimdi ben flood yapmaya başlarım… Osi gelmeden seni başlığı doldururuzicardi de de yaşanmıştı bu… erken daldın bence… prime time zamanları forumun…
Baba sende Ederson gelir
@Umut Işık @Naci LiboşOlm ciddi ciddi bir italy kulübü ile anlaşıp sonra onlara satacağımjzi düşünmüş bunlar puahahshssishs
Ederson yorumla acil plsOsi’yi almaya parası yetecek İtalyan kulübü mü var koduğum ADLsi