Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs yüzyılı
1752829427357.webp

Ederson
Akanji
Osimhen

Hadi artık ritim kaçıyor

Burhan salağı ya asensioyu ya da sanchoyu kastetti

Bi de zaha fotosu falan ne ozguven anasını satayım

ulan Semedo'ya bir gitmedik fbye de sağ bek lazım menajer de mendes işin sonunda fb düşünüp alacak bunu ilk defa bir fb transferinden tribe gireceğim

Fatih hocanin aldırdığı kerem,baris ve boey silik karakterler degil

Nelson niye böyle oldu anlamadım.morutan da karamsardi
Nelson alternatifi olmadığı zaman iyiydi. Sanchez gelince formayı alamadı. Alamadığı gibi de kendisi mental olarak tükendi. Şu an nelsonun amacı kendinden iyice tiksindirip kadro dışı kalmak. İstediği takima gitmeyi düşünüyor. Bonservissiz nelsonu herkes ister.

Okan hoca bunu bilmez mi sence ? Demekki artniyetli, olağandışı hal ve tavırlar gözlemlemiş hoca
Muhtemelen abartı var. Belki sert müdahale sonrası genç çocukta bir aksiyonda bulundu. Ortalık sakinleşsin diye orada kenar alınacak adam nelsson olur doğal olarak.

Napoli başkanı Dursun Özbek'in imzasını emniyete iletti, gerçek olup olmadığı sorgulanıyor.

..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Osimhen transferi bitince şu Napoli forumları varsa baskın yapmak lazım küfür kıyamet yıkmalıyız orayı beyler.

Benim hatırladığım 8m€ gibi bir serbest kalma maddesi istiyorlardı, Porto da biz de buna pek yanaşmamıştık. Bizim listemiz farklı olunca üstüne çok gitmemiş de olabiliriz tabii ki dediğin gibi.
Öyle olsa Napoli neden Fb'ye €19m verdi. Belki bir miktar hülle vardır bonserviste ama €8m de olamaz yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt