Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akanji transferi olmaz ben oraya genç bir yabancı bekliyorum. Ter Stegen'in ameliyat durumu da oluşunca Ederson işi eğer bonservisi 10 altına oluyorsa bence 6-7 civarı maaşa alacaklar ben o kadar maaş vermezdim. Osimhen transferinin netleşmesi şu an en önemlisi.

Lemina ya da Torreira'dan birine bir şey olması durumunda zurnayı avuçlarız. Orta saha helva kıvamına gelir. Hele Avrupa'da leğen oluruz. Oraya üçüncü bi alternatif lazım. Ha Bissouma fazla yüksek profil olur scout31 bulalım dersen bi şey demem
tam scout 31lik mevki ya yedek 6 no

bulun bi ndashimiye getirin

osimhen
barış-milot-sane
hakanç-torreira
eren-akanji-sanchez-zeki
ederson

icardi
sallai-sara-yunus
lemina-berkan
jakobs-apo-arda-sazdağı
günay​

raw

başkan tatilde

Akanji transferi olmaz ben oraya genç bir yabancı bekliyorum. Ter Stegen'in ameliyat durumu da oluşunca Ederson işi eğer bonservisi 10 altına oluyorsa bence 6-7 civarı maaşa alacaklar ben o kadar maaş vermezdim. Osimhen transferinin netleşmesi şu an en önemlisi.
Bence osi işi halloldu o yğzden bu isimler patladı biranda. Doğru okuduğumu düşünüyorum süreci.

Manchester United’ın son iki transferi:

Matheus Cunha (74.2 milyon euro)
Bryan Mbeumo (80 milyon euro)

Şöyle bir bakınca Sane bonservissiz geldi. Osi de bu heriflere göre 75m € gayet normal futbol endüstrisinin içinde bulunduğu ortam itibariyle.

Manchester United’ın son iki transferi:

Matheus Cunha (74.2 milyon euro)
Bryan Mbeumo (80 milyon euro)

Şöyle bir bakınca Sane bonservissiz geldi. Osi de bu heriflere göre 75m € gayet normal futbol endüstrisinin içinde bulunduğu ortam itibariyle.
bunlar kadar kötü yönetilen kulüp yok

son 10 yılda cityden fazla harcamışlardı sanki dimi

Burada Sallai'ye sabah akşam sallayanlar var ama takım Avrupa'ydı şuydu buydu derken düştüğünde, en sert deplasmanlarda en iyi oynayan adamımızdı. Çocuk tam bir karakterli disiplinli takım oyuncusu. En zayıf olduğumuz anlarda bile direnç koyuyor sahaya. Şampiyonluğun kırılma anları da bu maçlar olabiliyor. Önemsiyorum Sallai'nin varlığını. 12 yabancı gibi bir kısıtın içinde birden çok mevkide oynayabilmesi de büyük avantaj.

Bende önceden engelliydi bu herif. Ederson ve akanjiyi bildigi için yok sayamam

Petersin karakteri sorunlu,son anda transfer oldu westhama

Alim mi ki bilsin

Samiyen gibi 100 tane yazmiyo en azindan
100 tane yazmıyor dedin adama bir bak bakalım kaç kişi yazmış şimdiye kadar. Samiyen'de önceden iyiydi bu dönem kötü gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt