- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
baskın yayın filan yok mu yahu bu Haluk’lar nerde
Boşandı ya onlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baskın yayın filan yok mu yahu bu Haluk’lar nerde
bu adamlar gelir de şlde ilk 24e giremediğimiz senaryoda ne yapmalı reis
2008'den beri harbiden ilk defa mi bu soru aklina geldi?Biz niye her seferinde yeni konu açıyoruz?
Sayfa sayısı 500 olunca hata mı veriyor, forum database mi izin vermiyor, anlamadığımdan soruyorum
Melike bağirdi ödüm koptuASPOR COSTU OSIMHEN GS DE
Ne izliyonuz peki o haldeBoşandı ya onlar
Yok ali sami jssjs10 sene üst üstte şampiyon olduk, Şampiyonlar ligini aldık, gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray(2031)
10 sene üst üstte şampiyon olduk, Şampiyonlar ligini aldık, gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray(2031)
İnter'den ne eksiğimiz var belki günün birinde final oynar winnerlık özelliğimizle alırız.Yok ali sami jssjs

Ödemesi lazım aslında. Ülkenin pozitif yönde reklamını yapan başka bir marka yok…Fenerli dostlara göre 40i biz ödeyeceğiz, 35i devlet ödeyecek.![]()
Valla ne yalan söyliym aklıma ara ara geliyordu kardo. Bence tek konuda gidelim derim2008'den beri harbiden ilk defa mi bu soru aklina geldi?
Eskiden bir konuda fazla mesaj/gorsel paylasimi oldugunda forum kasmaya basliyordu, daha dogrusu o konu icinde yazilanlar cok olunca o konu icinde hersey yavasliyordu. Artik eskisi gibi degil suan ama yinede bu aliskanlik devam ediyor hem bu sekilde guzelce arsivleniyor konular.
osimhen fesiholabilir ama o zaman dedigim gibi sozlesme fesihi yapmani engelleyecek bir madde falan koydurman lazim. etrafindan dolanmak mumkun gibi.
Sabah yorumladım herkese özel yorumlayamam.Ederson yorumla acil pls