Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Limite 40 olarak yansımıyor, sözleşme 4 yıllık olursa 10 yansıyor. Ha kasada para kalmıyorsa o başka mesele.Maignana nasıl para sikicaz yaw, 40 peşinat veriyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Limite 40 olarak yansımıyor, sözleşme 4 yıllık olursa 10 yansıyor. Ha kasada para kalmıyorsa o başka mesele.Maignana nasıl para sikicaz yaw, 40 peşinat veriyoruz
Dua edelim pazartesi'ye kalmasın. Asıl elementi o zaman uydururAllah aşkına bu akşam imzalar atılsın bu moruk yarın bir element bulur gene bitirin şu işi yalvarıyorum
Ne zamanki dünyada oturur senin maçını izlerler bu iş o zaman paraya döner.artık beinsports, puma, ve diğer sposorlarımızın tamamını tekrar masaya çağırıp ücretleri yeniden konuşmanın geldi
galatasaray artık çok daha fazlasını hakeden bir kulüp
Bu kim abi@BozogluFurkan
Aşkı seçti, inat etti ve aidiyet duyduğu kulübe geri döndü.
Victor Osimhen Galatasaray’da…
Ne diyon lanAtalanta lookmanın yerini doldurmadan salmak istwmiyormuş. Barışı verelim 40a
SommerMaignan / Ederson başkada piyasada kaleci kalmadı.

Furkan çok düzgün bi insan sallamaz bence inandım@BozogluFurkan
Aşkı seçti, inat etti ve aidiyet duyduğu kulübe geri döndü.
Victor Osimhen Galatasaray’da…
Kiralik, bonservissiz vs kovalayacagizOsimene 40 pesin verdikten sonraki transferlerde peşinat isteyen kulüplere cevabımız![]()
Furkan bozoğlu. Yanıldığını görmedim çünkü ilk kez görüyorumBu kim abi
Bence de Maignan çok güzel olurdu. Bu arada FM profiline göre Ederson'u bizim ligde orta saha oynatabiliyoruzBu ikili arasinda ben net Maignan derim cunku kaleci ozellikleri daha on planda.
Ama Milan bize vermez daha dogrusu Maignan bize gelmez bence.
İcardi'yi satıp Guessand'ı alalım en mantıklı iş o olurAtalanta lookmanın yerini doldurmadan salmak istwmiyormuş. Barışı verelim 40a
0 euro kiralik + 20m euro opsiyonla bir sey yapmaya calisacazKiralik, bonservissiz vs kovalayacagiz