Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2li forvet oynayacağımızı brezilyadaki ilkel kabileler biliyordurİlk 11 olmasın da ne yaparsa yapsın valla yoksa takımı bozar
Yav bi yerde Sallai ye Bayern talipmiş yazıyordu, takas falan önermişler, ciddiye almamıştım, şimdi acaba mı dedim yaniLaaaaan twitter yanıyor Coman diye.
Ne alaka şimdi, kanattan biri mi gidiyor.
Yunus, Barış![]()
İcardi Arjantin'e dönüyor el sallaBarışla vedalaşın
Başta okan hoca beğenmiyor. Adamın kıstası minimum 8 bonservis 3 m maaşbeğenmezler burda çöp derler ben bir ara nöbete 30 tane sol stoper yazdım 1 ay önce falan
Cidden ha, nerde o hırbo. Hiç sesi çıkmıyordi ibnezio nasıl olumsuz haber girecem diye ıkınıyordur
Tsnin sol stoperi gibi bi scout işi bulamıomusunuz olum, herkese 15-20 saçmaktan ne zaman vazgeçeceğiz
Sağ bek en kolay iş onu bile bulamıyorlar
Chelsea'den Renato Veiga 2003'lü bari ona zorunlu opsiyon girelim madem büyük bonservis vericezBaşta okan hoca beğenmiyor. Adamın kıstası minimum 8 bonservis 3 m maaş
Reis bu scout ekibi instada çıtır acoutlamaktan başka ne iş yapıyorokadar çok karavana yapıldı ki
artık sportif aşdekilerin hiçbiri o transferlere yanaşmaz
cuestada jelertde hatipin adı kirlendi
frankowskisde kavukcunun
okan buruk kendi gidip anlaşacak artık
Laaaaan twitter yanıyor Coman diye.
Ne alaka şimdi, kanattan biri mi gidiyor.
Yunus, Barış![]()