- 18 Temmuz 2009
- 81.837
- 238.935
- 5.093
Coman’ı hangi yavş uydurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beş sayfa okudum anladığım kadarıyla GS kapaniyor galiba
Millotu istiyormusBaşta okan hoca beğenmiyor. Adamın kıstası minimum 8 bonservis 3 m maaş
berat'i da say 4coman moman aşırı gereksiz olur arslan gibi 3 kanadımız var zaten
pişmiş aşa su katmağa gerek yok
Aman Emrahım bari renkdaşlarına lo lo lo yapmaLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN FENA AZDIM
Sosyal medyadan da öte GSStore umarım hazırlık yapmıştır. Sane geldiğinde haftanın her günü mağazaya uğruyordum o güzel parçalı Sane forması geldi mi diye. Temmuz'un 2. haftasını bulur diyorlardı. Şu aslında öyle böyle böyle bir skandal değil, rezillik ama kimse umursamıyor.Yalnız sosyal medya hesabı umarım güzel hazırlık yapmıştır öyle 5-10 m euro'ya oyuncu almıyoruz 75 m euro'ya alıyoruz.
Her şeyiyle kusursuz olmalı.
Tanıtımlar, imza töreni, karşılama...
Musialanın tek ikamesiymiş reissallai bayern mi bugünlük nöbet yeter bana
Çok sıkıntılı bir adam yaDua edelim pazartesi'ye kalmasın. Asıl elementi o zaman uydurur
Sallai out Coman In cok mu zor?Artık şu yabancı kanat işini yazmayın mümkün dahi değil.
1- Ederson
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Akanji
5- Jakobs
6- Lemina
7- Torreira
8- Sara
9- Sallai
10- Sane
11- Osimhen
12- Icardi
Barışla vedalaşın
Ne anlatiyon ORCUN?İcardi Arjantin'e dönüyor el salla
İstemekle kalırız bence, serbest maddesi bitiyor diyorlardı, bitince minimum 40Millotu istiyormus
Reis bu scout ekibi instada çıtır acoutlamaktan başka ne iş yapıyor
Sallai'yi Coman'a tercih ederim.Sallai out Coman In cok mu zor?