- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Furkan sahipsiz 3 top kazandı ve aldığı topların hepsini ileri oynadı sağda oynamasına rağmen
Çok top gelmedi de dar alanda kıvrak gözüktü
Diğer sporculara ne dion
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Furkan sahipsiz 3 top kazandı ve aldığı topların hepsini ileri oynadı sağda oynamasına rağmen
Her sezon 20 maç kaçıran Coman'a 7-8m maaş verip Barışı satmak üstüne Barış'ın %20'sini Keçiöeren'e vermek yönetimin yaptığı tüm iyi işleri tersine çevirirDedikodu seviyor burhancan kaşarı
Bos muhabbet ama ciddi talip olsa NForrestin talip olmasini- BAY in EPL yapmasini gayet isterim.
45 M.eu verdigi surece..
Onlarda iyi tabi. gokdenizden iyi 8 olur,geç kaldık.ama metehan ve yusuf demir direkt kiralanmalıÇok top gelmedi de dar alanda kıvrak gözüktü
Diğer sporculara ne dion
Bi kaç çocuk göze battı aslındaFurkan sahipsiz 3 top kazandı ve aldığı topların hepsini ileri oynadı sağda oynamasına rağmen
Ben hala sovuyorum maclarda belli hatalarinda , hala ustunden atamadigi zamanlama derdi var.vay be 2 sene önce forumun %80 i bay a sövüyordu![]()
Osi sürecinde napoliden bişiler öğrenmişlerdir umarım -satış-Demek ki Leipzig Xavi Simons ya da Sesko'yu satıyor
Barış'a €40m verip aldıklarına göre
Yoksa West Ham mı veriyor o parayı
Nakit €40m dışında satmayız herhalde
Bayernden hülle ile alacağız anlaşılanAs Akanji is fluent in German, Italian and French and knows conversational English, we expect he will be able to speak a common language .. vs vs
Valla berat lus efe furkan ve ada bence hızlı yol kat eder..potansiyeller büyükBi kaç çocuk göze battı aslında
Ama anca hazırlık maçlarında oynarlar
Hakan'ı hangi para ile alacağız? Barış satılacak diyorsunuz iyi tamam ama Coman gelecek deniyor beyler Coman bedavaya gelmesini yada 10-15 satacaklarını beklemiyoruz değil mi? Hatta genele vurduğunda Coman Barış'tan pahalıya mal olur. Yani mantıklı değil. Barış'ın gittiği senaryoda oraya yedekte oturtabileceğin Eren Dinkçi, Mbangula vb. isimler alınır ki yanına bir de Hakan'ı alırsın.
Müller mi. Hmmm... Mertens veliahtı olarak mı. Hmmmm.....
İster misin kmjben coman değil kim min jae alınır diye düşünüyorum
İster misin kmj