Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusra bakmayın da senede 50 maç çıkartan Barış'ı satıp yerine 20 maç oynayacak Coman'ı almak şımarıklık gibi geliyor. Şu an Barış fb de olsa o fbmarkt değeri 35-40 falandı. Son senelerde özellikle fb maçları olmak üzere derbilerde üstünlüğü de Barış'a borçluyuz.

Hadi Barış çok iyi bonservise gitse, Coman uyguna gelse tamam ama ekonomik olarak da tam tersi durum olur.

Transferle herseyin çözüleceğini sanan bjk ve fb taraftari

Bjk 2018 yazindaki gibi hareket etse yine zorlardı bizi.lajic ve burak yılmazı aldılar en azindan

Kim Min Jae ucuz olcaksa isterim

€12m fln verilebilir daha fazlası zarar olur

Yabancı sınırını ne yapacağız? Barış satılabilir, kendisi de gitmek isteyebilir çünkü. Lakin bu durumda ya Eren Dinkçi gibi biri yada genç yabancı kuralına uygun biri olur yani Coman olmaz.
Dinkçi iyi olur da gurbetçi adam. Günay Kaan Berkan HakanÇ İlkay hangi biri Avrupa listesi dışında kalacak. Acaba Berat dördüncü kanat olabilir mi rotasyonda

Osi sürecinde napoliden bişiler öğrenmişlerdir umarım -satış-
Uzulurum epey ama teklif degerlendirmek istersede en korktugum deyay bahsettigin.

Yuksek perde girip asla geri adim atmayacaksin(ya da burnundan getireceksin adamlarin)

Yonetim yuzunden (hele birde osimhen odemeleri masada olunca) kerem hatasini tekrarlamalari isyan cikartir

Onu satarlar 30-40 milyona nasıl alacağız ki? Thomas Müller mantıklı Morata giderse onun yerine bu yaşta bile ligde son 15 dakika ciddi iş yapar.

ne mülleri bu saatten sonra

kmj son sene çok sıkıntılıydı şu an 40 kimse vermez

5+20 milyona çözeriz

Barış'a söz verilmiş geçen devre arası yazın 30+ teklife satacağız diye sanırım.

2 dakika ciddi olalım

Bayern harıl harıl kanat aramıyor mu

Musiala büyük sakatlık geçirmedi mi

Coman'ı salcaklarını düşündüren nedir

Ayriyeten salmaya karar verdikleri durumda bizden iyi talibi çıkmayacağını düşündüren nedir

Yani Bayern 1 değil 2 kanat alacak da
Coman'ı bizden başka pek ciddi bi takım istemeyecek de
Bonservisi maaşı post-Osimhen bütçemize uyacak da

Ölme eşeğim ölme
Ya da biz GS yüzyılını çok küçümsemişiz

Bir dizi izleyelim dedim neler olmuş.
BAY gidiyorsa Guesand alınsın. Coman bir sakatlanır babayı alırız

Dinkçi iyi olur da gurbetçi adam. Günay Kaan Berkan HakanÇ İlkay hangi biri Avrupa listesi dışında kalacak. Acaba Berat dördüncü kanat olabilir mi rotasyonda
Ben buna da tamam olurum. Artık alt yapıdan yada gençlerden de şans vermeye çok okeyim mesela stoper Arda yada dediğin gibi kanat Berat rotasyonda süre ver bunlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt