- 31 Ağustos 2021
- 69.623
- 49.812
- 3.258
Valla West Ham les adres olur ama Nforresta daha icim rahat eder.elanga yi henüz 62 ye sattilar newcastle a
iyi meblag bayilabilirler baris icün
Olay Barisin kendisinde bitiyor ama, ne istedigine bagli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla West Ham les adres olur ama Nforresta daha icim rahat eder.elanga yi henüz 62 ye sattilar newcastle a
iyi meblag bayilabilirler baris icün
Onu satarlar 30-40 milyona nasıl alacağız ki? Thomas Müller mantıklı Morata giderse onun yerine bu yaşta bile ligde son 15 dakika ciddi iş yapar.ben coman değil kim min jae alınır diye düşünüyorum
Dinkçi iyi olur da gurbetçi adam. Günay Kaan Berkan HakanÇ İlkay hangi biri Avrupa listesi dışında kalacak. Acaba Berat dördüncü kanat olabilir mi rotasyondaYabancı sınırını ne yapacağız? Barış satılabilir, kendisi de gitmek isteyebilir çünkü. Lakin bu durumda ya Eren Dinkçi gibi biri yada genç yabancı kuralına uygun biri olur yani Coman olmaz.
Uzulurum epey ama teklif degerlendirmek istersede en korktugum deyay bahsettigin.Osi sürecinde napoliden bişiler öğrenmişlerdir umarım -satış-
Onu satarlar 30-40 milyona nasıl alacağız ki? Thomas Müller mantıklı Morata giderse onun yerine bu yaşta bile ligde son 15 dakika ciddi iş yapar.
E.Millot için 18 mil € serbest kalma maddesi geçerli mi acaba hala?Mesela Millot gelecekse Sara gidebilir , ama Barış'ın kanatta yaptığı savunma aksiyonlarını yapacak oyuncu bulması çok zor
Barışın gitmesi kötü olur ama comandada şöyle bir hissiyat var içimde gelirse aidiyet duygusu yüksek olur gibi hissediyorum taraftarlaNet o isim coman abi
Barış gidiyor demektir
Bize acil asker10 lazım
Ben buna da tamam olurum. Artık alt yapıdan yada gençlerden de şans vermeye çok okeyim mesela stoper Arda yada dediğin gibi kanat Berat rotasyonda süre ver bunlara.Dinkçi iyi olur da gurbetçi adam. Günay Kaan Berkan HakanÇ İlkay hangi biri Avrupa listesi dışında kalacak. Acaba Berat dördüncü kanat olabilir mi rotasyonda