Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson'u alırsak sol stoperimizin cidden hızlı olması lazım zaten çok önde kuracağız savunmayı Abdülkerim'i seviyorum ama realist bakmak lazım duruma
Ben de Abdülkerim 'i çok severim ama en az kendisi kadar ilk 11 oynayabilecek bir sol stopere ihtiyacımız var. Abdülkerim formsuz olduğu dönemde hiç çekilmiyor üstelik sakatlık/ceza gibi durumlarda ciddi bocalıyoruz. Mümkünse genç şöyle önümüzdeki sene tamemen formayı teslim edebileceğimiz bir sol stoper bulsak gerçekten iyi olurdu

Kiralık gidecekler

Yusuf demir -Genclerbiligi
Metehan-Genclerbiligi
Kazimcan-Bonservisle bodrumspor

İnşallah 🥰

Gökdeniz Gürpüz hayli iyi kumaş
O çocuğun biraz üstüne düşsek iyi olur
Şöyle güzel bi sözleşme verip oynama garantili kiralasak bi yere
Ya da geri satın alma opsiyonuyla satsak
Çocuk zehir gibi yeminle. Oynamaya hazır
Bu sezon tam sezonu
Gectigimiz sezon ligde cok daha sure verilebilirdi.

Genc menc dememek lazim, esas buralarda ozguven vermek lazim genc cocuklara. Berat lus, baltanin oglan, gokdeniz, keza belki eyup.

Okan hoca sadece ziraat maclarinda sure veriyor bu cocuklara. Arda mesela metehanin semih kaya-vari seviyesinin daha ustunde umut veriyor bana.

Kesinlikle degerlendirmeye baslamasi lazim hocanin

Bayerndeki net Coman bariz belli min jae tr ye gelmez dahada comanın gönlü isteği var bence

Ya tutacağız ya da yusuf demirle ikisini de oynama garantili genclerbilrigine vereceğiz kiralık olarak
Yusuf'un teknik güzel piyasası da var ama Gökdeniz önünde benim için. Oyun görüşü falan çok iyi bi de birden patlayabiliyor kalabalık içine dribblingle dalıp çıkabiliyor. Çok değerli bi meziyet genç sporcularda

Furkan'ı pek izleyemedik çocuğa top gelmedi. Çağrı da hep garanti oynadı. Başından beri en çok umut bağladığım Ada Yüzgeç ise ilk maçında ilk golünü attı. O çocukta var bi şeyler golü dışında da olumlu oynadı. Fiziği de yaşına göre baya iyi

Ben kendime futbol izlemez derdim. Akanji ve Coman'i bilmemek de nedir yaw

herkesin unuttuğu bir şey daha var

biz çokça maçta 352 oynayacağız

öndeki kanatlardan kanat beke evrilecek tek adam barış

bu rahatlığı verecek adam bulamayabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt