Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence GS kadrosu şöyle kurulmalı
7-8 yıldız seviyesi süperstar topçu
4-5 iyi diyebileceğimiz hoş karakterli topçu
3-4 cevval yerli
kalanı full altyapıdan yahut genco yabancı

Bu arada Boey konusunda bende çekimserim.
Adam 24 yaşında olmasına rağmen sakatlık sorunu çekmediği tek sezon 22-23 sezonu sanırım. Bayern 'e transfer olduktan sonra 1.5 sene içinde sakatlık yüzünden tam 34 maç kaçırdı. Bize transfer olduğu 21-22 sezonunda sakatlığın sanırım her türlüsünü yaşayıp 25 maç kaçırmıştı

Gittiği dönemde gerçekten apayrı bir seviyedeydi Boey ama bu saatten sonra kiralık transferine bile şüpheyle yaklaşmak gerekiyor

herkesin unuttuğu bir şey daha var

biz çokça maçta 352 oynayacağız

öndeki kanatlardan kanat beke evrilecek tek adam barış

bu rahatlığı verecek adam bulamayabilirsiniz
Sallai'de var hatta kanat bek işini Barış'tan bile iyi yapabilir.

herkesin unuttuğu bir şey daha var

biz çokça maçta 352 oynayacağız

öndeki kanatlardan kanat beke evrilecek tek adam barış

bu rahatlığı verecek adam bulamayabilirsiniz
Zaten yollayalim diye bakan yoktur bence. Adam teklif degerlendirmek isterse diye kurguluyorum kafada .

Onda da dedigin gibi esdeger bir adam bulamayiz mac kacirmayacak sakatlanmayacak vs

Yusuf'un teknik güzel piyasası da var ama Gökdeniz önünde benim için. Oyun görüşü falan çok iyi bi de birden patlayabiliyor kalabalık içine dribblingle dalıp çıkabiliyor. Çok değerli bi meziyet genç sporcularda

Furkan'ı pek izleyemedik çocuğa top gelmedi. Çağrı da hep garanti oynadı. Başından beri en çok umut bağladığım Ada Yüzgeç ise ilk maçında ilk golünü attı. O çocukta var bi şeyler golü dışında da olumlu oynadı. Fiziği de yaşına göre baya iyi
Ada yuzgec yerli fenomeno

Zeki okudugum anda milli macta yerde yuvarlanan amve ofsayt bozan adami goruyorum ya

Birazda olumsuz gelişme yokken , olumlu bir şeyde yazmamak adına. Haber yapmayan italyan köpeğe sövelim diyorum.
1000036372.webp

Zeki sağbek savunmasızlığımıza ilaç olur. Eren gibi etki eder. Keşke alabilsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt