Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
Coman muhteşem bir topçu ama sakatlık geçmişine baktım da cidden biraz sıkıntı var gibi o konuda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardiyi oynatıcaz diye çok zorlama kadrolar yapıyoruz
Barış yunus sane bunların verimi yarı yarıya düşüyor böyle
Dogru oyunda inanilmaz skor dagilimi ve hucum cesitliligimiz soz konusu.İcardiyi oynatıcaz diye çok zorlama kadrolar yapıyoruz
Barış yunus sane bunların verimi yarı yarıya düşüyor böyle
Adeleleri güçsüz bence. Sürekli atıyor, patlayıcı gücü çok yüksek adeleler kaldıramıyor gibiComan muhteşem bir topçu da sakatlık geçmişine baktım da cidden biraz sıkıntı var gibi o konuda
şöyle söyliyim comanın 1 tık daha sakat hali hayat bilgisi mennanComan muhteşem bir topçu ama sakatlık geçmişine baktım da cidden biraz sıkıntı var gibi o konuda
Ben de böyle düşünüyorum avrupada başarı ihtimaline yallah diyoruz o zamanicardi eylülde oynamaya başlar ve tekrar sakatlanmazsa sezon boyunca 25-30 maçtan aşağı ilk 11 başlamama ihtimali yok
maalesef bu realite ile de yüzleşmek lazım
Ama çok büyük topçu. Kararsız kaldım şahsenşöyle söyliyim comanın 1 tık daha sakat hali hayat bilgisi mennan
b.sehir musabakasini da tek basina almistir FT stadyumundaki
sol ayagi ile attigi gol harkuladeydi bilhassa
Ben Sallai'yi son zamanlarda önde oynadığı maçlarda da beğeniyordum şahsen bir noktada iyi açıldı ve iyi katkı verdi kendisi hem ön hem arkada. Bir Barış olmasa da tarz olarak kendisine en yakın oyunculardan biri.ama 4lüye dönünce yapamaz önde
barış ikisini de yapıyor
Sallai'de var hatta kanat bek işini Barış'tan bile iyi yapabilir.
Ona şüphe yok yav ama maaş bonservis uçuk olurAma çok büyük topçu. Kararsız kaldım şahsen
hüseyin kıyıcı diye biri bir şey saldı ortaya siz de inanıyorsunuz