Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi olaylar dönüyor.
1752802232761.webp

Burhan habercilik işinde berbat ama bu çalım muhabbetinde attığı tweetlerin hep altı dolu çıkıyor acaba kim olabilir.

Yoksa 10 numara + Kanat mu

Yok heis böyle olmadı

Porto ile maaş yüzünden anlaşamadı, istediği serbest kalma maddesi de €15-20m gibi bi şeydi ona da sıcak değillerdi

Biz alırdık aslında ama liste başı Nelsson'muş diye Nelsson alındı. Zaten ona da €25m serbest kalma bedeli konmuştu

Biz almayınca Fb aldı

Tam olarak böyle gerçekleşti
Benim hatırladığım 8m€ gibi bir serbest kalma maddesi istiyorlardı, Porto da biz de buna pek yanaşmamıştık. Bizim listemiz farklı olunca üstüne çok gitmemiş de olabiliriz tabii ki dediğin gibi.

Kusra bakmayın da senede 50 maç çıkartan Barış'ı satıp yerine 20 maç oynayacak Coman'ı almak şımarıklık gibi geliyor. Şu an Barış fb de olsa o fbmarkt değeri 35-40 falandı. Son senelerde özellikle fb maçları olmak üzere derbilerde üstünlüğü de Barış'a borçluyuz.

Hadi Barış çok iyi bonservise gitse, Coman uyguna gelse tamam ama ekonomik olarak da tam tersi durum olur.
Neden 20 maç?

Bu Napoli görüşmesi hayırlısı ile bitsin de...

Kavukçu'nun, yönetimin "oyuncu satışı" anlamında büyük bir ders aldığını düşünüyorum -inanmak istiyorum diyelim.

Bak işte nasıl satılır oyuncu, resmen ter döke döke tecrübe ettiler. Napoli'nin yerinde biz olsaydık kurtulmak istiyoruz diyerek oyuncumuzu 75'e değil yarısına bile bırakmıştık. Bugüne kadar kaç tane oyuncuya yaptık bunu. Satışlarda kardan zararımız net 50-60 milyon euronun üstündedir.

Ama bu büyüklükte transfer yapmak da neticede bir basamaktır. Osimhen geldiği gün, bilgisayar oyunlarında karakterin level atlaması gibi Galatasaray kulüp bazında seviye atlayacaktır, öyle 1 basamak da değil üstelik. Bundan sonrası çok daha iyi olacaktır umarım.

Peki hiç sanmasamda olası bir Osinin kötü performansında ne yaparız?

Peki hiç sanmasamda olası bir Osinin kötü performansında ne yaparız?

Bir şey yapmayız da hayal kırıklığı yaşarız. + Olası iyi bir İcardi performansında forum karışır.

Geçen sene Osi'nin kısa bir dönem çok fazla kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı pozisyon olmuştu. Yorumlar mevcut, El Nesiri daha iyi diyenler, balon diyenler falan hepsi duruyor Osimhen başlığında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt