Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok ufak bi detay kalmis
Gidip Skriniar'ı alacağız diye korkmuyorum değil.
ilginç haberler var gibi
nelssonu merak ettim
Zanioloyu unuttun cafomher maçta 340 pozisyona girip 10 tane atamayız illa sıkıntılı maçlar da olacak yani
Osi-icardi-barış-yunus-sane-sara-ilkay-sallai
daha nolacak gayet zengin bi rotasyon
rashford istemem trossard olsun, rashfordta zaha vibeı varmourinho’nun face’den aradığı yıldız -> Rashford
izne çıktım ama annem içinizne mi çıktın lan transfer takip etmek için
Cok ufak bi detay kalmis
ilginç haberler var gibi
nelssonu merak ettim
Önceden öyleydi evet ama şu an kaynağı var gibi duruyorBu hesap sallamasyon tamamen paylaşmak istiyorsanız paylaşın ama amacı sadede tık almak sallayıp.
Zaha etkisi yaratacak dedikleri adam o ama belli ki.rashford istemem trossard olsun, rashfordta zaha vibeı var
ilginç haberler var gibi
nelssonu merak ettim
Hala sallama yurt dışı haberlerine bakıp ona göre katıp sallıyor. Nasıl olsa yanlış olanları sonra siliyor.Önceden öyleydi evet ama şu an kaynağı var gibi duruyor
Bayern'e transfer olduğu süreçte karakterini ortaya koymuştu. Şu anda gelmek istememesinden ziyade sırf o süreçte yaşattıklarından dolayı gelmesini istemediğim biri. Üstüne bu kadar düşülmesi rahatsız edici.Boey bize yaramaz artık. İsteyip durmayın adam bizi istemiyor.
Nelsonun mevzu buymuş