Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç sevmiyorum bu nelsson'u hatta bir ara bu adam bizi sabote ediyor maçlarda demiştim bir tane arkadaşla takışmıştık buradan iftira atma gs oyuncularına falan diyordu 1 hafta sonra nelson kadrodan tamamen kesildi, herifin yüzündeki ışık gitmişti zoraki oynuyordu sahada, kafa toplarına bile çıkmamaya başlamıştı, hani böyle halısahada ağzında sigara ile gelen topu sağa sola vuran tipler gibi takılıyordu. hoca buna öyle bir irite olduki yerine metehan gibi sıfır tecrübeli birini oynatmaya calıştı riskli maçlarda. Kendisini topçu falan sanıyor ama hiç bir özelliği yok gitti avrupa'ya gördü roma gibi bir kulüpte bile süre alamadı. Sevilla'ya gitse 2 hafta sonra postalarlardı bunu marcao'nun iyi performans göstermediği bir takımda bu adamın performans gösterme şansı yoktu.

Screenshot_20250718-123801_X.webp
Screenshot_20250718-123801_X.webp

Space de salvo diye bı lavuk var 2 lafından biri yapı osimhen'i de yapı aldırıyormus.😂
Beyinsizler sürüsü
Sana muhtacız dedikleri herif ağızlarına etti daha hâlâ yapıdan bahsediyorlar
Ayrıca kendilerinin yaptığı transfer yolsuzluklarını yan yana dizsek buradan Antarktika'ya yol olur

Su 19.07.25 diye bekletiliyorsa kufredecegim..

Falcao vari bir karşılama yapmak lazım hatta daha üst seviye bir şey, meşaleler kalabalık falan acayip iyiydi Falcao da sonradan gelenlere o şeyi yapamadık bir türlü.

Nelsona çok kuruldum getirsin 7-8 milyon derhal gitmek istiyorsa yoksa gönderin u19 a takılsın orada ibret olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt