Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi'nin iyi döndüğü senaryoda her türlü çift st oynayacağız yada icardi'yi bağlantıda arkadaki ikiliden biri yapacak , bunlar gerçekler

Belgelerle ilgili yeni haber var mı? Saat 2 oldu bankaların kapanmasına 3 saat kaldı.

Bence bizim oyun kültürğmüz hala 16 için uygun değil ,iyi bir tad bırakır futbolu var ,turnuvalarda bi sükse yapan takım gibi
Burada artık iş hocaya düşüyor, Avrupa’da yaptığı hatalardan ders alıp oyun anlayışını Avrupa maçlarına uygun hale getirecek

Harcanan bütçeler Türkiye liginde başarılı olmak için gereken seviyeleri çoktan aştı, bu paralarla Avrupa’da artık ileri gitmek şart

Davinsonun 3-4 aldığı yerde başka bir stoperi 6-7lere oynatamayız. Akanji acaba davinsonun ayrılığı için mi düşünülüyor?

city bu herifi istiomus kaleye

bunu alinca ederson u gönderirler muht

Utanmayı attım, bu kadroyu istiyorum:

Ederson Moraes/Günay Güvenç/Jankat Yılmaz

Barış Yılmaz/Roland Sallai
Davinson Sánchez/Kaan Ayhan/Metehan Baltacı
Manuel Akanji/Abdülkerim Bardakcı
Ismail Jakobs/Eren Elmalı

Yves Bissouma/Mario Lemina
Lucas Torreira/İlkay Gündoğan
Gabriel Sara/Berkan Kutlu

Leroy Sané/Yunus Akgün
Mauro Icardi/Erencan Yardımcı
Victor Osimhen/Ahmed Kutucu

DdM41o.webp

Burada artık iş hocaya düşüyor, Avrupa’da yaptığı hatalardan ders alıp oyun anlayışını Avrupa maçlarına uygun hale getirecek

Harcanan bütçeler Türkiye liginde başarılı olmak için gereken seviyeleri çoktan aştı, bu paralarla Avrupa’da artık ileri gitmek şart
İkinci paragraf aslında mantıklı gözüksede çok mantıksız bir mevzuat,lig ve turnuva içiçe geçik bir mevzu ,açılabilir de gerek yok

İkinci mevzuda herşeyi hocaya yıkmaya gerek yok ,her hoca bariz hatalar yapar ,maç maç sövsekte gayet başarılı buluyorum okanı ,adamın kafasında ki plan organize pres ama yaptıramıyor ya ütüpik uygulama yada topçuları buna yatkın değil ,stoper arasına defansif anlamda giren 6 istemiyor (lemina) ,bizşm ligde iş yapsa da organize takımlara karşı boş koşu yapan adam konumunda kalıyorlar.
Sözde yumuşak orta saha gözüken ama pas kalitesi olan adamları forumca biraz sevmiyoruz ,hatta ülkece
Bayern maçı baskı muazzam gümbür gümbür gel sonuç iki tiki takada gol ye ,o ortasahaya baskı kuran ekip ince işde sonuç alamıyor ,didşnmeden gol atmanın yolu bu

bence lemina yerine hakan istemsi de bu sebeble
Neyse benim adam hakkındakş fikrim bu yanılıyorumdur da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt