Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.084
- 25.406
- 3.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence gayet iyi kaleci .Adam hep üst düzey forvetlere karşı oynamış şamöpiyonluk tecrübesi büyük maç tecrübesi var.Lig de ki forvetler buna çerez gelir İnşallah gelirKötüdür…
kaleciyi tanimiyom o kadar ayagı falan iyi degilse pep istemez ondan 80 dedim%80 mi
Sen bari yapma
kafadan atma yüzdesi degildi yav.Fala inandığımdan değilde arkadaş bakayim diye ısrar edince baktırdımbüyük günah işlemissin dostum tövbe et
Bence de iyi merak etmebence gayet iyi kaleci .Adam hep üst düzey forvetlere karşı oynamış şamöpiyonluk tecrübesi büyük maç tecrübesi var.Lig de ki forvetler buna çerez gelir İnşallah gelir

Hoş geldin baby
Imkansız. Akanji için iyi isterlerederson akanji ilkay paketine ben 10 milyon verirdim her sey dahil
bonservis 1 yillik maas falan
artik aralarinda bölüsürlerdi
Senin aylık 10 euroluk katkın sayesinde oluyor bütün bunlar![]()
var reis costa diye bi kaleci diyolardı 65 m poundcity kaleci almıyor mu dedikodu var mı
Kalecilik meziyetlerini beğenmiyorum evet son dönemde.Sen pek istemiyordun ama.![]()
Çok veren maldan az veren candanne 10 ne 100 ne 1000
muhtemelen şimdiye kadar bir ortalama futbolcunun 1 aylık maaşını ben ödemişimdşr
Sana alamayacağımızı kim söyledi3 m euroya edersonu alabileceğimizi kim söyledi bunlara
sponsor olayı kolpa mı? yavşak sponsorlar nerede biri söylesin artıkEvet Osi'nin 50 peşin nereden öğrenmiş olduk