Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
gs yüzyılına alışSozlesmesi haziran 26da bitiyor. Nasil boyle bi teklif sunuluyor anlamadim
istediğimiz kanunu yazar çizeriz uygularız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs yüzyılına alışSozlesmesi haziran 26da bitiyor. Nasil boyle bi teklif sunuluyor anlamadim
8 m bonservis altı ucuzdur benim kitabımda
gs yüzyılına alış
istediğimiz kanunu yazar çizeriz uygularız
fm 2024 te ne kadar wonderkid potansiyelli topçu varsa yüzde 80 ni iyi takımlara gitti.Gerçekten muthiş gerçekçi bir oyunDiego costa
Lider pidede 2 kavurma kaşar borcun var zaten.
İsmini P.enis savar yap tekrar Nebil nedir olm
Önce anlaşmayı imzalamışızdırDe Laurentis haberi görünce 50 peşinat ister şimdi.
kral niye şimdi açıklandı sanıyorsun, o iş bitti imzalar atıldıDe Laurentis haberi görünce 50 peşinat ister şimdi.
banka kapalı olsa ne olacak neticede belgeyi ulaştırdıysak.Hafta sono bankamatikten para çekebiliyoruz mu çekebşiliyoruz öyle düşünmek lazımCuma günü İtalyanlar aperitivo falan içerler, bugün belgelere bakacak güçleri yoktur. Hafta sonuda bankalar kapalı bu hafta bişey olmaz.
Gardi'nin yanında mıydınkral niye şimdi açıklandı sanıyorsun, o iş bitti imzalar atıldı
gs aklını çok hafife alıyorsun dostumGardi'nin yanında mıydın
şimdi sırt basmaya gidiyorum gökhanımYok bu böyle olmucak, bütün odalara klima takmak lazım
Olum İstanbul'da durulurmu lan