Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.409
- 58.617
- 3.383
hepsi çok az bunlar dalga mı geçiyo falan demişYalniz adamlar biz Cuesta icin ne dusunuyorsak aynisini Ederson icin dusunuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsi çok az bunlar dalga mı geçiyo falan demişYalniz adamlar biz Cuesta icin ne dusunuyorsak aynisini Ederson icin dusunuyor.
Tokuyucunun karizmasini sen kaldıramiyorsan o senin problemin olum :dHarbi eski ismim daha karizmaydı bk gibi bişey oldu şimdi
Hamstring der geçerim.gençken bir kadının tüm fiziğine bakardım
yaş ilerledikce sadece popoya bakar oldum
iyice popocu olduk
çok ilginç
Nebil tokutucu kim? Eski adı?Tokuyucunun karizmasini sen kaldıramiyorsan o senin problemin olum :d
Adam zaten ayağı çok iyi ama onun harici kalecilik meziyeti ortalama herif.Sommer bunun yanında van der sar felan kalıyor.Yalniz adamlar biz Cuesta icin ne dusunuyorsak aynisini Ederson icin dusunuyor.
Tokuyucu ne demek onu bile bilmiyorum ben daha, bi de soyadında gerçek insanlr var lanTokuyucunun karizmasini sen kaldıramiyorsan o senin problemin olum :d
Hayır sermaye artırımından 21 temmuzda para gelecek onunla bankalar birliği kapatılacak, Düzcede tesis yapacağız yer alacak başkan ordan öyle görünüyor50m dollar pesinat bankalar birligine gidecek
akanji gelirse o sorunda muthiş bir şekilde hallolmuş olur.Buarada akanjinin tekniği sanchezden bile daha iyidir.Yanlış hatırlamıyorsam bazı maçlarda ön liebero bile oynatmıştı onu stones ile birlikte kel hocamCok dogru profillerle ugrasiyoruz yine
Ben mertens muslera sonrasi gerileme bekliyordum.
Kaleye edersonu cekiyoruz
Osimheni tapusuyla aliyoruz bu inanilmaz bisey
Muhtemelen ilkayi da alacaz
Bu adamlar 3 sezonki yapilanmaninda uzerinde isimler.
Geriye sadece dogru bi stoper kaliyor
Ortalama derken nerenin ortalamasi o onemliAdam zaten ayağı çok iyi ama onun harici kalecilik meziyeti ortalama herif.Sommer bunun yanında van der sar felan kalıyor.
EnisNebil tokutucu kim? Eski adı?
5 milyon euro bonservisi gordugunuz an hemen salin.