Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ederson üst üste kritik kurtarışlar yapabilen bi kaleci değil
oyun kurucu özellikleri city'de işe yarar ama bizde aynı etkiyi yapmayacaktır

ayrıca bizim gibi çok basit kontra yiyen bi takıma savunma bağlamında ne katacağı şüpheli

bize gereken kaleci tzolakis diyoruz
umutsuz posyonlarda takıma yaşam veren kurtarışları yapabilecek isim kendisi çünkü
tzolakis ben yasadıgım sürece bu kulupten iceri giremez

Frankowski’nin çok talibi varmış umarım direk oraya çeviririz inşallah ödediğimizi alırız

tzolakis ben yasadıgım sürece bu kulupten iceri giremez

7ab673806c3dc561a56eb6fd19b45b5b.jpg

ayrıca bizim gibi çok basit kontra yiyen bi takıma savunma bağlamında ne katacağı şüpheli

umutsuz posyonlarda takıma yaşam veren kurtarışları yapabilecek isim kendisi çünkü
Heis para kalmadı yaw maalesef :asd:

Bravo Emir

Osimhen geldi mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sürekli bel altı vurup iftira atan şikeci bozuntularını adam yerine koyup rakip olarak gören gslilerden utanıyorum

Ederson muhteşem hamle olur diye düşünüyorum. Güney Amerikalı büyük takım kalecisi tam olarak Galatasaray dinamiklerine uygun. Yaşı da ideal en az 4-5 seneyi kurtarır bu hamle. Yetenek seti çok geniş bir kaleci hemde agresif ve hırslı bir tarzı var iş yapmama şansı yok burada.

Cuesta frankowski tarzı yanlış transfer ederson.Gelince övenler kendiniz söveceksiniz.

Ulan mektebi gala ve fbli muhabirler akanji dedikten sonra akanji diyolar şaka gibi

sürekli bel altı vurup iftira atan şikeci bozuntularını adam yerine koyup rakip olarak gören gslilerden utanıyorum
Abi kulübü komple ignore mi edelim, mevcut trash kitle her takımda var artık yeni normal bu. Yöneticileri kötü diye camiayı yok sayamayız ki. Sevmiyorum o ayrı ama rakip bana göre, Bjk'de keza. Ha Ts konusunda emin değilim, bir ara ünlenmiş anadolu takımından farklı değiller, Göztepe gibi vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt