Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.216
- 39.975
- 3.013
Satma iṣinde yokuz arkadaṣ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahmin edildigi gibi
Yarin 19 07de..
Top ona çarpmış olabilir maçı izlemedim btwEderson ust uste kurtarış yapamıyorsa inter macinin son yarım saatinde yaptıkları neydi peki
Emirim ne de mülayım bakıyorsun, elindeki sanki limon kolonyası gibi
fenerli kafası bu.Saat niye 19:07 ...ne mallik ya su isler
Lukaku girince pozisyon üstüne pozisyon oldu yaTop ona çarpmış olabilir maçı izlemedim btw
Son 2 sezonda city maclarinda iyi ya da kotu tam diyemem ama Naaapiosun ederson dedigim anlar mevcut paslasmalarda falan.edersonun kalecilği kötüyse ayaklarının önemi yok
yılardır izlemedim kendisini doğru düzgün
Bi dibneleri niye onemseyip ettiklerinden fazla deger veriyorsunuz? Kim ulan fener?fenerli kafası bu
Osi'yi alacak paranız yok vs denmişse ona gönderme yapılıyordur ama ben de hoşlanmam böyle bir şeydenBu 19.07 - 19.07 saçmalığı eziklikten başka bir şey değil.. Bırakın gerçekleşmesini, bunun düşünülmesi, dile getirilmesi dahi ezikliktir..
Büyük olduğunu iddia edenler küçük şeylerle uğraşmazlar.. Tam tersine, bu şekilde davranıp, bunları muhatap alarak aslında onlardan büyük olmadığını kanıtlarsın..
Umarım böyle bir kepazelik olmaz..
Reis kaleciliği için orkun uşaktan hallice deniliyor forumda, sen bilirsin aslı astarı var mı?ederson oyun kurulumunda neden iş yapmasın yaw. tcde artık önde basan olmaz. euda zaten musleranın ayakları yüzünden oyun ne genişliyodu ne açılıyodu günay bile ne kadar fark ettiriyodu. ki çogu pzosiyonda hatalı tercihlerinden kaynaklanıyordu. bu atak opsiyonu takımı hafifletiyor