Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taffarel gelirken de soru işaretleri vardı, yan topları zayıf vs deniyordu ama geldi ve UEFA kupasını aldırdı. Ederson'dan da aynı performansı bekliyorum.
8 Senedir İngiltere de ya zamanında gördüğü 60-70m değerleri boşverin, işin ucunda Chelsea, City, PSG,Real,Barça vb takımlar olduğunda satıcı takım kazıklamak için avuçlarını kaşıyor. Ben çok performansına hakim değilim ama 8 sene üst düzey futbol oynayan birinden bahsediyoruz. Eğer tutarsa Nando'dan daha büyük işler yapma potansiyeline sahip.

Cuesta jelert'ten sonra dursun başkan artık isimsiz oyuncu istemiyorum, nokta atışı, az ama öz kaliteli transfer yapın demiş yöneticilere. İbo seten diyordu
Doğrusu bu, ona 5 ver buna 10 ver alıyorsun yararlanamıyorsun 90 milyona 9 adam alacağımıza 4 adam alalım kaliteli alalım.

kesin kötü haberler düşer birazdan mslum hava kararıyor
kesin de laurentis tam imza atılacakken başka bir isteği oldu

olumlu birşey olsaydı bu yönetim mehter eşliğinde piyasaya salardı

IMG_7646.webp

listenin ilk sırasındaki adamları getiremeyip menajer önerilerini kulübe sokuyolar sonra isimsiz oyuncu istemiyorum yapma yaw

Doğrusu bu, ona 5 ver buna 10 ver alıyorsun yararlanamıyorsun 90 milyona 9 adam alacağımıza 4 adam alalım kaliteli alalım.
Kesinlikle, ben de bunu savunuyorum şahsen. Bayern gibi transfer yapmalıyız. her sezon 10 tane adam almamıza gerek yok, 5 tane alalım ama üst düzey kaliteli adam alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt