- 23 Temmuz 2011
- 75.608
- 51.132
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fm de yaparsınComan akanji bunları degil genc bulun uygun bulun
Cuesta jelert'ten sonra dursun başkan artık isimsiz oyuncu istemiyorum, nokta atışı, az ama öz kaliteli transfer yapın demiş yöneticilere. İbo seten diyorduComan akanji bunları degil genc bulun uygun bulun
dursun özbege biat etCeza alayim diye mi boyle konusuyosun dostum
8 Senedir İngiltere de ya zamanında gördüğü 60-70m değerleri boşverin, işin ucunda Chelsea, City, PSG,Real,Barça vb takımlar olduğunda satıcı takım kazıklamak için avuçlarını kaşıyor. Ben çok performansına hakim değilim ama 8 sene üst düzey futbol oynayan birinden bahsediyoruz. Eğer tutarsa Nando'dan daha büyük işler yapma potansiyeline sahip.Taffarel gelirken de soru işaretleri vardı, yan topları zayıf vs deniyordu ama geldi ve UEFA kupasını aldırdı. Ederson'dan da aynı performansı bekliyorum.
Doğrusu bu, ona 5 ver buna 10 ver alıyorsun yararlanamıyorsun 90 milyona 9 adam alacağımıza 4 adam alalım kaliteli alalım.Cuesta jelert'ten sonra dursun başkan artık isimsiz oyuncu istemiyorum, nokta atışı, az ama öz kaliteli transfer yapın demiş yöneticilere. İbo seten diyordu
Doue boey boyle bulabilirsin gene hayirlisi bakalim hocamCuesta jelert'ten sonra dursun başkan artık isimsiz oyuncu istemiyorum, nokta atışı, az ama öz kaliteli transfer yapın demiş yöneticilere. İbo seten diyordu
Yo bulunur yeter ki kararlar alinsinFm de yaparsın
kesin kötü haberler düşer birazdan mslum hava kararıyor
kesin de laurentis tam imza atılacakken başka bir isteği oldu
olumlu birşey olsaydı bu yönetim mehter eşliğinde piyasaya salardı
Sevdiğimiz bir ahbabımızsınBenle alaka nedir dostum
Edersonuda istiyorum abi lunin genç potansiyelli tzolakiste öyle ismi geçenlerin hepsi güzle isimler edersonada burun kıvırmak komik olur zatenyauv bunlar kim edersonun yanında
Kesinlikle, ben de bunu savunuyorum şahsen. Bayern gibi transfer yapmalıyız. her sezon 10 tane adam almamıza gerek yok, 5 tane alalım ama üst düzey kaliteli adam alalımDoğrusu bu, ona 5 ver buna 10 ver alıyorsun yararlanamıyorsun 90 milyona 9 adam alacağımıza 4 adam alalım kaliteli alalım.
Simons + diaz zorluyolarDiaz +eze alırsa bayern belki salar comani
Yağmurun gözünü seveyim ohhh be nefes aldık
EvetBaşkent?