Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitti dedikleri transferde bile herif bizi kazıklamaya devam ediyor. Ulan uzatmayın şu işi artık yönetim, uzadıkça daha çok şey istiyor.

Hakan fbye gitmez hikaye haber

ali okadar ezildiki kendince bir çıkış arıyor

bizim ilgilendiğimi tüm topçularda şansını deniyor

ayriyeten ben erzurumluyum
küçükken bana karslıya dikkat et erzincanlıdan uzak dur bayburtluya güvenme derlerdi

Serhat akin önce bana fatih terim sahip çıktı diyip sonra arkasından atacak kadar şizofrenik bi herif

bu arada tip olarak ben bu adama çok benziyorum yaşlanınca birebir buna benzeyeceğim

varmı bjnun gençlik fotosu
adl.webp

ali okadar ezildiki kendince bir çıkış arıyor

bizim ilgilendiğimi tüm topçularda şansını deniyor

ayriyeten ben erzurumluyum
küçükken bana karslıya dikkat et erzincanlıdan uzak dur bayburtluya güvenme derlerdi
Haklısın herşey olabilir tabi ama benim tahminim bakın beni almazsanız fbye giderim diye basına yayıp bizi sıkıştırma olabilir

Hakan Ç'nin Fb'ye gideceğini düşünmüyorum mesela İlkay'ın gitme ihtimali daha yüksek özellikle biz almayacağımız söylediysek. Tabi bilemeyiz ama daha yeni İnter SD'si öyle bir açıklama yapmışken saçma geldi bana böyle bir durum olsa böyle bir açıklama yapar mıydı?

Bu arada Hakan uzun zamandır şikecileri instadan takip ediyormuş yeni öğrendim. Galatasaraylıyım diyen adama yakışmayacak bir hareket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt