Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.789
- 11.162
- 1.838
kaynak kadikoy bogasiHakan tescilliler işi doğru mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynak kadikoy bogasiHakan tescilliler işi doğru mu ?
İnterin mafya bağlantılı taraftar grubu ile yakın temasta bulundu diye olay olmuştu. Yönetim de hakan'ı eleştirip satış yapmıştımafya mi? ne mafyasi?
Bissouma yı alırsak ligin yedekler dahil en iyi orta sahasına sahip oluruz da olmaz o iş 23 veremeyiz. Bissouma/lemina rotasyonu Süpermen gibi bir şeyBissoumayıda bız alırsak
Akanji ve acheampong gelirse keramettin abi bana 2 hafta boyunca antep çekme helva alacakMutlu son istiyorummmmm
Emre b. transferi gibi diyorsun yani. Olabilir ama bunda dönüş olmaz emredeki gibi, gs formalı çocukluk fotoları varhakanın muhtemelen gs isteği falan yoktu trye dönmek istiyor sadece bizi yokladı bizde bütçe olmadığı için şimdi de fenere yanlıyor
Yok kalsın bana nude atan cokakanji gelirse sana özel nude![]()
![]()
Bence 50 milyon üstündeki miktara pay koyalım hallolsunİlle satıştan diye diretiyorsa şerefsiz son çare;
Tüm satıştan %5 + kardan %5 ile anlaşalım bari.
Ver demiyorum zaten, götürmeme sebepleri farklı her birinin. Oyununa oymuyor yada o kalitede biri var, yada Napoli vermiyor veya şl vs yok diye osi istemiyor olabilir.. kastettiğim osi gerçekten değerli topçu, değerli olduğu için de adamlar faydalanmak istemesi doğal. Mesela juve alırdı ama Napoli vermezdi, manu şl olmayınca almadı, çelsı geçen yıl zaten baya yüksek bons verdi ücrette anlaşamadılar vs vsOsi için az olabilir ama neden avrupanin büyükleri teklif götürmedi acaba?
Galatasaray icin 75 milyon euro tarihte görülmemiş bir rakam. Bırakın da pay vermeyelim.