- 3 Temmuz 2012
- 138.652
- 87.313
- 5.338
ya neyın derdindesiniz32 yaş 25-30’bonservis en az 8-10’maaş allahım Ne olursun olsun.
fener 100 mılyonda verse güclenecek hakan gelince
batacak mı fener 25 mılyon € ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya neyın derdindesiniz32 yaş 25-30’bonservis en az 8-10’maaş allahım Ne olursun olsun.
Serhat akın hakan fb gıttı demısNe anlatıyorsunuz siz yav

Bilmiyorum bitmemiş olsa bu kadar yaygara yaparlar mıydı?Görüşüldü haberleri var ama bi bitiklik haber yok en az 25 bonservis istiyor adamlar
niye adamla iletişime gecip fbyi reddediyorsa nasıl kapanıyorbu saatten sonra fb alamazsa da kesinlikle sonsuza kadar Galatasaray kapısı kapandı hakana
Işte ben daha kötü senaryoyu yazdım. Kötü oynadıkları günde bile her an maçı çözecek adam.Bu arada duran topu falan geçin Mou'nun oynattığı oyunda derin oyun kurucu olarak oyunlarına seviye atlatır. Amrabat'a veriyordu bu rolü düşün artık. Amrabat'ı elden çıkartıp da o maliyetle Hakan alabilirlerse kendileri için sezonun en önemli transferi olur.
Hakan- Fb'ye transfer oluyormuş.Ne anlatıyorsunuz siz yav
adam ali koça bonservisimi çözün gelirim demiş işteniye adamla iletişime gecip fbyi reddediyorsa nasıl kapanıyor![]()
Yine gaza gelinmiş yani ortada bir şey yokkenSerhat akın hakan fb gıttı demıs
bunu goren gslılerde ınanıp hakana sövüyor karaktersız fln
bazılarıda iyi olur 30 mılyona gıtsın diyor 10 etmez dıyor
Bugün 19.07Ne anlatıyorsunuz siz yav
Kim diyor bunu?adam ali koça bonservisimi çözün gelirim demiş işte
Fenerlilerden mantıklı davranış beklemen şaşırttı rtaş. Elemanlar qnb yi arayıp teminat soruyor 1 tane habere mi yaygara kopartmayacak yaniBilmiyorum bitmemiş olsa bu kadar yaygara yaparlar mıydı?