Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevzu tamamen bu galiba gerçekten
Bir kaç sayfa öncede dedim garip bir futbol kimlikleri var gibi. Bu hakanla, orkun'a ne yapıyorlar da bunlar kaçacak ve buraya gelecek yer arıyor ki yani saçma bu ülke hasretlerinin kabarması. Diğerinin ağzından geleceğimi bırak düşüneceğim çıkmıyor mesela herifin yaş oldu 34

Geçem sezon yangın yayınlarıyla GS taraftarını gaza getirirken demiştim. Bu Uğur’a güvenmeyin diye. Canlı yayınına Yağız’ı bağlayan, Yağız ile kanka olan adamın gazına gelip her fırsatta yönetime sallayanlar. Böyle iyi mi?

Sara şuan için Hakan'dan iyi değil, ileri de olur mu? daha iyi bir takım ile neler yapar görmek lazım ama şuan için verilen 20 milyonun bile bence tam karşılışığını verdiğini söylemek güç. Ha nasıl bir şans var 26 yaşında hedefi Brezilya milli takımı, kumaş var ve ŞL'de iyi işler yaparsa o zaman olur ama şu kurulan potansiyel kadroda artık kendini gösteremezse, bu da ayrı sıkıntı. Ayrıca Ilkay kesinlikle 1-2 gömlek daha üstün Hakan'dan. Yunus, Kerem'den daha yetenekli, Barış zaten yeni nesil futbolcu tipi, fizik ve güç.
Son 3 saatte çöplüğe dönen bu forumda sonunda entelektüel bir paylaşım. Sana tamamen katılıyorum renktas.

1000029010.webp

🤣

Hücum yönünü düşünmüştüm daha doğrusu 8 no olarak.

8 için net konuşmadım;

Eğer ikili orta saha oynuyorsan Hakan biraz daha iyi 8 no'luk yapar bence (ama süper de olmaz, yanındaki 6'nın baya canavar olması lazım)
Yok eğer üçlü orta saha oynuyorsan (yani yanında bir 8 numaran daha varsa) İlkay daha iyi 8 no'luk yapar bence.

yaw ne hakan ne kerem fenere gitmez, he oldu da gittiler fenerin şu haline albenisi olan hiçbir futbolcu top oynamaya gelmez.

yarın olası osimhen açıklaması için yanık kremi hazırlıyolar kendilerine

serhata kalsa geçen ay hakan bize gelmişti çok dikkate almamak lazım

Avrupadan kimseyi alamadilar herkes reddetti + edersonla morinyoyu gorusturduler o da büyük ihtimal bize gelecek. Ali hakanı alip taraftarı uyutayım demiş gibi gorunuyor.

8 için net konuşmadım;

Eğer ikili orta saha oynuyorsan Hakan biraz daha iyi 8 no'luk yapar bence (ama süper de olmaz, yanındaki 6'nın baya canavar olması lazım)
Yok eğer üçlü orta saha oynuyorsan (yani yanında bir 8 numaran daha varsa) İlkay daha iyi 8 no'luk yapar bence.
Katılıyorum ama ileriye daha iyi top taşıyabilen 8 no tercihim olur 5 kişi öküz gibi defans yapıyor zaten 1 kişi yarım yapsın ama oyunu ileriye taşıyabilsin bu daha mühim bence.

Adam Türk futbolunun içinde sadece kendi lehine çalışan bir kliğe rağmen 3 sene üst üste Galatasaray şampiyonluğu gördü. Bu durumla yeterince empati yapamıyoruz biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt