Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hee yani inter'in istedigi bonservis verilince iş çözülüyor.😂

Avrupadan kimseyi alamadilar herkes reddetti + edersonla morinyoyu gorusturduler o da büyük ihtimal bize gelecek. Ali hakanı alip taraftarı uyutayım demiş gibi gorunuyor.
Bizle karşılıklı maç bile yapmamış adam Elin brezilyalısı bile reddediyorken kendine Gs liyim diyen hakan gidiyorsa sıkıntı kendisindedir rengim.

Katılıyorum ama ileriye daha iyi top taşıyabilen 8 no tercihim olur 5 kişi öküz gibi defans yapıyor zaten 1 kişi yarım yapsın ama oyunu ileriye taşıyabilsin bu daha mühim bence.

Biraz sistem ve strateji de önemli nasıl bir 8 tercih edeceğin açısından.

Son 3 saatte çöplüğe dönen bu forumda sonunda entelektüel bir paylaşım. Sana tamamen katılıyorum renktas.
Sağolasın, Sara'nın ben 20m üstü oynayabileceğini düşünmüyorum bu arada. Duran toplarına söyleyecek sözüm yokta, bazen topu çok avel avel kullanıyor.

Bizle karşılıklı maç bile yapmamış adam Elin brezilyalısı bile reddediyorken kendine Gs liyim diyen hakan gidiyorsa sıkıntı kendisindedir rengim.
Görünen o ki bonservisi alabilirlerse gidecek. Cok ilginç, hic ihtimal vermezdim. Yıllarca Gsliyim diye gez ondan sonra fenerle pazarlık yap. Bizimkiler kesinlikle bu isin icine girmemeli. Sana fenerde mutluluklar dileriz diyip kapatalim.

Bu eğer Hakan'ın evvelsi sezonunda yazılmış bir haberse ve bu veriler tek sezonluk bir dataya dayanıyorsa; iyi bir sistem içinde parlayarak peak bir sezon geçiren Hakan için geçici bir anomaliden ibaret bence. Yok eğer uzun vadeli datayla daha genel bu sonuca ulaştılarsa o endeks son derece başarısız bir endeks demek ki.

Yerli-yabancı derdi olmasa ve Inter'den istediğin oyuncuyu al, 1 sene GS'de kiralık oynayacak deseler. Hakan'dan önce Bastoni-Barella-Dimarco-Dumfries-Sommer alırım. Lautaro ve Thuram'ı çok aşırı beğenmiyorum ama Osimhen ve Icardi olmasa onları da düşünürüm.
yabanci hayranligini birakalim

Hakan'ın fenere gideceği haberleri kolpa bunları zaten biz servis ettik. fener alıyormuş gibi gösterip transferi açıklayacağız.

yarın muhtemelen osimhen, ederson, gnaryb ve hakan açıklanır.

boey transferi için uğraşıldı ama oyuncu tr gelmek istemiyor. hee tr gelirsem o külüp sadece ve sadece galatasaray olacakta diyor.

coman fikrinden vazgeçildi zaten barış alper o bölge için biçilmiş kaftan. en son sağ bek konusu ise kaan bir süre o bölgede denenecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt