Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi gelip bizde oynamamış olsa şu adamla muhatap olmayalım Osi de nereye giderse gitsin derdim. Ama şimdi şu olay çözülsün de bir daha mbappe falan olsa pazarlığa oturmayalım bu adamla derim.
Vallaha ben böyle bir adam görmedim yıllardır ticaretin içindeyim böyle aksi bir heerifte görmedim ne biçim adammış ya

koçun hakan ilkay kerem üçünü de almak istediğini adım gibi biliyorum

Aynen öyle bir Galatasaraylı Fenerli bir adamla transfer görüşmesi yapmamalı direkt reddetmeli
Senelerce ben GSliyim diye gezip aliye bonservisimi alırsanız gelirim diyen sahisla muhatap bile olunmamali.

Ilkayin kolpaci olduğunu biliyorduk da hakan hakikaten şaşırttı. Iyi bir ders oldu.

Senelerce ben GSliyim diye gezip aliye bonservisimi alırsanız gelirim diyen sahisla muhatap bile olunmamali.

Ilkayin kolpaci olduğunu biliyorduk da hakan hakikaten şaşırttı. Iyi bir ders oldu.
Yerli futbolcular cidden sıkıntılı barış gibi Apo gibi çok nadir çıkar karakterli oyuncular ciddiyim bu durumda

Nelsson muhabbeti gibi biraz. Nelsson olayında Okan hocaya çok yüklendik lakin Nelsson da bazı şeyleri hak edecek cinsten davranıyor. Yani hiçbir şey tek taraflı değil.

Şimdi burada şunu düşünürüm. Okan hoca yeri geldiğinde Bayern maçında sahaya Kazımcan'ı koymuş bir TD.

Lemina yokken, Sara sakatlanmışken, Kerem D. formsuzluktan çürüyorken buna rağmen Eyüp Aydın eğer formayı alamıyorsa, ben burada hocaya değil Eyüp'e kızarım.

Sara 10 numarada iyi performans vermezken, Mertens artık son 15 dakika anca oynarken hala formayı alamayan Yusuf Demir'e kızarım. Şans vermek demek 20 maç oynatmak demek değil. Yusuf bu sene kendisini göstermek için bence yeterince süre aldı. Ve ağızda kekremsi bir tat bıraktı maalesef.

Günün sonunda her TD, en formda oyuncusuyla sahaya çıkmak ister.
Yusuf ne ara kekremsi tat bıraktı ya

Kupada oynattın hepsinde iyidi

Okan cesur bir teknik adam değil gençlere süre verme konusunda, puan kaybına tahammülüm yok üzerinden aklayabilirsin onun dışında oyunculara bok atmaya gerek yok.

Yusuf bu sene çabaladı, eleştirileceği nokta başka takıma gidip düzenli oynamaması olur anca.

Bu hıyarbahçenin de tek olayı Galatasaraylı" olan futbolculara parayı basarak Fenerbahçeli yapma ve bununla mastürbasyon yapıp rahatlama.

70'lerde de böyleymiş 80'lerde de , Tanju'lar filan dahil, Emre B. vs.

En son M. Topal, sonra Serdar Aziz vs., Geri Rodrigez gibi topçulara kadar düştülerdi,

Yusuf ne ara kekremsi tat bıraktı ya

Kupada oynattın hepsinde iyidi

Okan cesur bir teknik adam değil gençlere süre verme konusunda, puan kaybına tahammülüm yok üzerinden aklayabilirsin onun dışında oyunculara bok atmaya gerek yok.

Yusuf bu sene çabaladı, eleştirileceği nokta başka takıma gidip düzenli oynamaması olur anca.

Yusuf çabalamış olabilir ama forma şansı bulduğunda 2 sene önceki Barış gibi veya bu sene başındaki Yunus gibi kullanamadığı aşikar. Yusuf'un problemi ne bilmiyorum, fundamental de olabilir ama burada kalarak çözebileceğine inanmıyorum. Zaten bok atmıyorum, yetenekli olduğunu biliyoruz. Halil Dervişoğlu'nun bile günün sonunda çok yetenekli olduğu aşikar. Dar alanda anlaşılıyor.

Velhasıl Yusuf formayı kapacak bir performans göstermedi.

Belki de Yunus gibi bir 2. veya 3. lig İngiltere'de 1 sezon geçirmesi lazım.

Sen net konuşmuşsun ben de olanı söylemişim… sen de günün birinde gideceklerine dair garanti veremezsin ama garanti verir gibi söylüyorsun…

Malum takıma gitmeleri için illaki futbolcu olmalarına gerek yok teknik heyet sportif direktör gibi görev alabilirler böyle bir ihtimal her zaman vardır günümüz futbolunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt