Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GvQEpAiXAAAqaZY

Hem hakan, hemde İlkay Galatasaray formasını giymeli. Bu iki oyuncuda Galatasaray için yanıp tutusuyorsa, diğer tekliflere profesyonel yaklaşmayı kesip, amatör ruhla karar vermeli. Kirginip diyip ezeli rakibe giden olursa, Galatasaray taraftarının yapacağı her şey mübahtır.

Torreira
Sara
Lemina

Orta sahada bu oyuncuları yedekleyebilecek sadece Berkan ve Kaan Ayhan var mutlaka orta saha almalıyız

Bu çocuğa taraftar sahip çıksa yıllarca ne güzel şeyler yaşatacak da işte taraftarda bokluk çok. Yok fenerli diye bir haber çıkıyor durduk yere gereksiz kin başlıyor çocuğa.
Abi gençken zorbalığa uğramış mobing yapılmış herifin ihtiyacı olam şey sevgi. İcardi gibi sevin çocuğu bak ne oluyor.

keremi her ne kadar sevmesende fbye gitmemeli
bjkye gitmesine ok ama

gelsin geri ozaman bize yapacak birşey yok
Adam avrupadan niye TR ortamina donsun tekrar yav.

Bence mutsuz falan da degil orda. Benficada tabela katkisida verdi gayet. Niye ipleri koparacak havasi yaratiliyor anlamis degilim

Bu çocuğa taraftar sahip çıksa yıllarca ne güzel şeyler yaşatacak da işte taraftarda bokluk çok. Yok fenerli diye bir haber çıkıyor durduk yere gereksiz kin başlıyor çocuğa.
Abi gençken zorbalığa uğramış mobing yapılmış herifin ihtiyacı olam şey sevgi. İcardi gibi sevin çocuğu bak ne oluyor.
Taraftarininc mantigi zarardan baska bir sey degil.

Bu yuzden rize bjk gedsonuda izledik mesela.

Ama bahsettigimiz adamlar tr taraftar kulturunu cok iyi biliyordur. Cok takildigini sanmiyorum.

Bos zitlasmalar iki taraflida oldu ama kerem ozelinde. Saha disina cikti ordaki konuslar bos yere.

Sosyal medya sonucu olmadan agza gelenin soylendigi yer oldugu surece bu toksik ortam bitmez.

bunlar daha osimhen'i bile alamadılar , Hakan konusunda da en az hatalı Hakan'dır yine büyük ihtimalle
Bonservisimi ben halledicem diyip bizi işin icine soktu adamlar 30dan aşağıya inmiyorlar. Bonservisinin inik hali 30sa kusura bakmasın bu paralar verilmez.

Teknik çalışma derken? Hangi teknik çalışma bankalarla ilgili her şeyin hazır olduğunu kendisi söylemişti İtalyan medyası da artık teminat sorunundan falan bahsetmiyor sadece pay meselesi konuşuluyor diyor? Haluk'un dediğinden anladığım önümüzdeki hafta içi transfer biter gibi anladım ama nedenini anlamadım. İtalyan kaynaklar ise her an bitebilir gibi giriyor haberi.

Afedersiniz ama ben bu hakanın gsliliğine başlarım :) ne gslilikmiş arkadaş, çocukluk aşkıymış bikmem neymiş, gsye ana avrat söven koçla temas kuruyor. Defol git lan febene, 3 sene sonra gönderirken anana avradına bi güzel sövsğnler

Tansel bak ne güzel lafı gediğine koymuş, kendisinden çok haz etmem ama doğruya doğru demeyi de severim.
Olay bu, daha sabah kulübü anlaşamayız zaten diyor(teklif var) paşamız ilgilenilmedi kendini değersiz gördüğü haberiyle haberciye ortamı yumuşattırıyor.

Ne yapsaydık para var osimheni alıyorlar önce beni almalılar mı diye düşünüp kurguya giriyor.

Osiimhen alınacak diye kulüpten içeri sane hariç kimse girmemiş daha, kaleci bile yok kaleci. Paşamız 3 tane ortalama üstü adamın olduğu yerde ilk onu almamızı istiyor heralde.

Hem hakan, hemde İlkay Galatasaray formasını giymeli. Bu iki oyuncuda Galatasaray için yanıp tutusuyorsa, diğer tekliflere profesyonel yaklaşmayı kesip, amatör ruhla karar vermeli. Kirginip diyip ezeli rakibe giden olursa, Galatasaray taraftarının yapacağı her şey mübahtır.
Degil oyle iste.

Sacma seviyedi linclemeyi savunmamal gerekir. Burda isler boyle demekte yanlis. O yuzden hep hatali surecler yasiyoruz.

Gedson mesela hatali miydi, herif neler yapmadi mesela ama yonetim dogru ele almadi, cozum uretmedi.

Boyle bakmak lazim diye dusunuyorum

Kerem reddetmiş şikecileri. Piskolojik bitikliklerini telafi etmek için Galatasaraylılara teklif yapıyolar eskiden şikeci aziz de yapardı bunu yalı veledi de onun kötü bir kopyası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt