Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi işi pazartesine sarkar muhtemelen bb'den çıkma muhabbeti doğru olabilir, valla gelmese de saldım artık takmıyorum. İğrenç bir süreç takip edilecek gibi değil. Bari akanji falan olsada azcık gündem değişse.

Hocam gedsonun bağı 1 sezonluk oyundan sonra olmuş birşey. Heleki şu anda osimhen süreci ve adamın dik duruşunu gördükçe, sürece bu şekilde bakmak daha iyi. gedsonun bjk süreci nasıl iğrenç hal almisti bilirsin. Hakan oyuncu olduğu kadar, sen ben gibi taraftar olduğunu da deklare etmiş bir oyuncu. O yüzden vereceği karar ve sergileyeceği duruş bellidir.
Bu bakis acisini anliyorum ama lincleme vs olayini anlamiyorum.

Adamin yerine koy mesela kendini - yonetimden birileri ile gorusmussun falan, sureci bekliyorsun. O sirada ama bir iki aey cikiyor (belki menajerin ayarliyor bununbilinmez) ve bir anda taraftar sana saldirmaya basliyor o gundem uzerinden.

Normal karsilamamk lazim

Bilmiyorum ama nu neden beklensin ki? Osimhen işi bittikten sonra da çıkabiliriz sonuçta. Haluk'un daha önceki bankalarla falan her şey hazır, 40 milyon blokede bankada bekliyor haberine istinaden bu yorumum.

İtalyanlar ve bizim basın teminatlar konusunda hala ikiye bölünmüş durumdalar bb anlaşmasından çıkmadan teminat verilemiyor diyenler vardı teknik detay dediği sonraki satıştan pay falan olamaz diye düşünüyorum

hy ile gd arasinda bozuklukmu var, biri kesin bitti digeri daha anlasiliyor diyor?

İtalyanlar ve bizim basın teminatlar konusunda hala ikiye bölünmüş durumdalar bb anlaşmasından çıkmadan teminat verilemiyor diyenler vardı teknik detay dediği sonraki satıştan pay falan olamaz diye düşünüyorum
İtalyanlarda bu güne kadar hep garanti bekleniyor diyen kaynaklar o kısmın aşıldığını sadece pay maddesi konusunun konuşulduğu haberini vermeye başladılar.

hy ile gd arasinda bozuklukmu var, biri kesin bitti digeri daha anlasiliyor diyor?
Ayrildilar yuzde 99

Spor gecesini gokhan solo yurutuyor. Ama gokhanin gs haberleri daha saglamdir diyemeyiz, haluk daha iceride o hususta.

Bunun kaymaginida seten sarlatani yiyor

Profesyonel 1 futbolcu için hangi renk olduğu önemli değil.

Ne kadar olduğu önemli

Profesyonel 1 futbolcu için hangi renk olduğu önemli değil.

Ne kadar olduğu önemli
GwE7fjyXAAA3h-g.jpg

bu kç nasil bir gs düsmani hayretle izliyorum. erbatur hic katilmiyor fikirlerine 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt