Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GwE7fjyXAAA3h-g.jpg
tribünlere oynamayı bırakalım

Yahu adami hemen fenerli yapiyorsunuzda

Hic akliniza mi gelmiyor su hatipi falan bi gazlayalim , versinler hakana paralari diye pompalamadiklari ne malum.

Biz dalga gecmiyir muyuz cengizlere irfanlara verdikleri paralarla..

Hic sakin duramiyoruz inanilmaz bir sey.

calganogly gibi baskin karakterli duygusal oyuncular takimdaki yerli oyunculari gaza getirir, kutuplastirir. yani soyle der; osimhen napolide oynadiysa bende interde oynadim , al keremde benficaya gitti. ayrica acunla takilir,uzak duralim

10 numarada Sara'yı yedeğe çekemezsin.. Çekmemelisin.. İkinci yarı form düşüklüğü oldu ama sonradan toparlandı.. Saraya alternatif sen genç bir 10 numara alıp keyfine bakacaksın.. O bölgede as adama ihtiyaç yok bence..

Frankovski yerine sağ bek... Lucumi - Akanji gibi sol stopere bir adam + Kaleci.. Osimhen + 4 transfer.. Bitti gitti..

Hakan ya seneye bedava gelir

Ya da eylule kadar bekler,uygun paraya aliriz.Bunun daha konuşulacak tarafi yok.

Efe akman geliyorum demiş,daha ege arac falan var.Benim umrumda değil hakan falan

E hakana şu an 30bmilyon istiyo inter.hakan yıllık 6 milyon alır

Bunu da alamazlar
Taraftari toparlama hedefinde kocun umrunda bile olmaz o paralari yakarda...

Hakanin bizden "yok biz seni kesin alamayiz"i duymadan karar vereceginide sanmam.

10 numarada Sara'yı yedeğe çekemezsin.. Çekmemelisin.. Saraya alternatif sen genç bir 10 numara alıp keyfine bakacaksın.. O bölgede as adama ihtiyaç yok bence..

Frankovski yerine sağ bek... Lucumi - Akanji gibi kral bir defans + Kaleci.. Bitti gitti..
Sara ilk geldiği haline acil dönmeli saha içinde çok ağır kalıyor daha seri biri olursa çok daha rahat kaleye gideriz

Taraftari toparlama hedefinde kocun umrunda bile olmaz o paralari yakarda...

Hakanin bizden "yok biz seni kesin alamayiz"i duymadan karar vereceginide sanmam.
Abi skrinari ve asensioyu bile alamadı lar hala

İşte o kadar kolay değil.futbolcu satmalaei gerekiyomis

Bu fb dünyayı yener

fb istediğini alır geyikleri de sıktı.gorecegiz ne olacak

bunlar daha osimhen'i bile alamadılar , Hakan konusunda da en az hatalı Hakan'dır yine büyük ihtimalle
Daha mı. 70 milyon verdiğin yerde hala sonlanmamış olmasının sebebi yönetim değildir.
Ne olsun tek kalemde çıkıp fesih bedelini mi ödeseydiler.
Kendinize gelin yahu. Sanarsın osimheni transfer etmek çok kolay da biz başaramıyoruz.

Hakan için 40 milyondan aşağıya düşmeyeceğiz alamayacakları teklif yaptılara getirdi daha dün sportif direktörleri. Daha ne olsun.

Fm mi abi bu çat çat verelim adamlara istediklerini alalım. Varsa para koyun masaya alsınlar.

Hakan interde oynuyor.. sıradan bir takımda oynayıp zoraki buralara gelmiyor.. yaptığı yanlış. bizim üzerimizde de yanlış yöntemle baskı kurmaya çalışıyor. kimse hakan kötü oyuncu demiyor 30-40 verilecek para yok bana göre bu paraları da etmez.

Ya kendisinin teknik detay yediği bu yüzde işi ve biraz sürecek yada para gönderme vb. işler var. Hafta içi tamamlanacak bakalım. Önümüzdeki hafta açıklanacak deniyor transfer.
Salıya kadar hallolur

Sanki here we go gelse osimhen hemen gelecek.osimhen de çarşamba falan gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt