Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha mı. 70 milyon verdiğin yerde hala sonlanmamış olmasının sebebi yönetim değildir.
Ne olsun tek kalemde çıkıp fesih bedelini mi ödeseydiler.
Kendinize gelin yahu. Sanarsın osimheni transfer etmek çok kolay da biz başaramıyoruz.

Hakan için 40 milyondan aşağıya düşmeyeceğiz alamayacakları teklif yaptılara getirdi daha dün sportif direktörleri. Daha ne olsun.

Fm mi abi bu çat çat verelim adamlara istediklerini alalım. Varsa para koyun masaya alsınlar.
Interin Hakan denkemine BAY sokmasindan korkmuyor degilim bu arada...hic hosuma gitmez.

Koc'un umurunda olmaz paralar kısmı pek doğru değil gibi. Skriniar, Asensio hala uzuyor mesela.
Onalrda herifleri ikna edemiyor ama net sekilde. Ne CL garantisi var ne de iyi itibari var.

Skriniarda gordu gecen sezon bizle oranin farkini kaybeden taraf olarak. Tek iknasi ultra parayla olur iste. Ordaki hesap kitap ila hakan bence ayni degil pek.

Ülkeye dönmeyi kafasına koymuş yerli topçular için tuttuğu takım sadece öncelikli olur o kadar.

Sevinçten ağladı denilen Orkun'u Jk istememiş, biz veya fb almak isteseydi hayır demeyecekti.

Hakan ve eşi için önemli soru bize mi gelmek istedi yoksa Tr ye mi dönmek istedi onu göreceğiz.

Açıklası Koç ile görüşmesi bile 2. seçeneği gösteriyor.

İşin bahanesi de hazır, ben sizi bekledim almadınız.

Hakan'a git demediler biz almıyorsak hala Inter'de kalabilir ama memleket aşkı için fenere bile gitmeye sıcak bakıyor ilginç

Onalrda herifleri ikna edemiyor ama net sekilde. Ne CL garantisi var ne de iyi itibari var.

Skriniarda gordu gecen sezon bizle oranin farkini kaybeden taraf olarak. Tek iknasi ultra parayla olur iste. Ordaki hesap kitap ila hakan bence ayni degil pek.
Skriniar'da tek mesele paraymış hocam. Asensio'da 9 milyon maaşı reddetmişti. Bir de Psg ile henüz anlaşamamışlar.

Sara ilk geldiği haline acil dönmeli saha içinde çok ağır kalıyor daha seri biri olursa çok daha rahat kaleye gideriz
Ne oldu da sonradan bu kadar düşüş oldu mevzusunun muhattabı teknik heyet.. Onun yerine seri adam aldın ve onda da bu düşüş oldu onu da mı çöpe atacaz.. Genel form düşüklüğünün sebepleri bulunması gerekiyor..

Bence bunun çözümü Sara'yı as adam olarak görüp genç bir 10 numara almak.. Form düşüşü olduğu zamanlarda futbolculara nefes olup sağlam dönmelerini sağlamak.. Ancak sen futbolcuları alternatifsiz bırakır ve yeri gelince yedek kulübesini göstermezsen onlar rolantide gitmeye devam ederler nasıl olsa forma garantisini bildikleri için..

Psg bonservis problemi var

Psg 20 çekmiş abi

Sence gidip 31.5 yasindaki hakana 30 milyon basarlar mi
Bunun pazarlığı da haftalar surer

Skriniar'da tek mesele paraymış hocam. Asensio'da 9 milyon maaşı reddetmişti. Bir de Psg ile henüz anlaşamamışlar.
Yabanci ile turk futbolcu bence xok farkediyor(bonservis pazarligi haric)

Kaldi ki fenerin o kadar limiti ve harcamasi var mi onuda bilmiyorum.

Hatta bizim bile osi ve olursa ederson sonunda bonservis icin tff limitinde neyimiz kaliyor bilmiyorum

Taraftarininc mantigi zarardan baska bir sey degil.

Bu yuzden rize bjk gedsonuda izledik mesela.

Ama bahsettigimiz adamlar tr taraftar kulturunu cok iyi biliyordur. Cok takildigini sanmiyorum.

Bos zitlasmalar iki taraflida oldu ama kerem ozelinde. Saha disina cikti ordaki konuslar bos yere.

Sosyal medya sonucu olmadan agza gelenin soylendigi yer oldugu surece bu toksik ortam bitmez.
Maalesef öyle sene içinde de barışa homurdanmalar başladı. Bu sene az düşsün yakın arkadaşı küçükken fenerliydi bu falan desin kin başlar.
Abi çok zor değil ya oyuncuyla. kötü ayrılmak zorunda değilsin. Oyuncuyu küstürmek zorunda değişsin.
Ne olursa olsun o senin kulübünün başarısı için çabalıyor. Çabalayan adama neden olmuyor, sakat adama neden gelmiyor çıkıp gol atmıyorsun diye kin kusmak ahmakça bir davranış.
Gamsız olur ziyech gibi. İtlik yapar nelsson gibi. Yada yusuf gibi çabalamak istemez.
Ya tamam bunlara yap.
Çocuk geldi yusufun sözleşme imzaladığı sene yusuftan az alacaktı iyileştirme oldu. Keza barış da öyle.

Bu çocuklar türlü güçlüklerden gelen çocuklar, naifler, kırılganlar öyle götüm kalktı şöyle oldum demezler. Tutacaksın bağrına basacaksın.
İlla birini sevip onu tüm anlamıyla sahiplenmek için icardi gibi oyuncuya pr mı yapmak lazım.
Ha lazımsa mallık da yönetimlerde o da aşikar

Hakan'dan vazgeçildiyse kaleci, stoper ve sağ bek gibi mevkiler düşünüldüğü içindir yani takım kalitesini arttıracağız bir adama vereceğimiz para ile

Bu forumdakiler Türkiye siyasi gündeminden soyutlanmış bir şekilde yaşıyor herhalde. Sosyal medyada troll orduları kimi hedef gösterirse o kişi kötü gösterilir. Yalan yanlış her dedikodu 10 dakika içinde tüm kullanıcılara tesir eder. Burada doğruyu yanlışı ayırt edebilecek olan kişinin kendisidir. Ama ara ki bulasın.

inter yana yakıla hakan'ı 30'a kime itelesem diye uğraşıyor araplar istese çoktan vermişlerdi ağustos sonunda kimse almayınca 10 milyon'a razı olurlar

hakanı italyan mafyası felan tehdit ediyor herhalde orda kalmak istemiyor bırakın fenere gitsin bence en hayırlısı o olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt