Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav kendi bokuyla kavga eden adam ne büyük iş başaracak. Herif gittiğinden beri takımdaşlığımız daha da arttı.
Ne büyük iş başaracağını tm sitesi açarak filtreleme ile görebilirsin.

Kendisi kulvar farketmeksizin yeteneğini gösteren bir çocuk. Doğal golü pozisyonu koklamama var kendisinde.
Bu arasan da milyon dolarları döksen de olmayınca olmayan bir yetenek.

Ayrıca kendisi varken de takımdaşlık farklı değildi.
5 tane üçlü çektirdik diye takımdaşlık mı artmış oluyor.
Takımda osimhen gibi bir hırslı herif olunca başarıya açlık arttı sadece, peşine gelen ise sadece bunun yan etkileri.

Bu kadar onyargili ya da pesin kararli olmamak lazim
Agustos sonu eylul basi olurda sane misali daha az maasta bizi tercih ederse cok geri vitesler goruruz...

Biz osi kaleci vs gundeminde kalmamiz lazim

Hakanın yaptıkları yapacakların teminatıdır. Trabzona imza atıp gitmeyip 6 AY futboldan men yedi(aklımda böyle kalmış) . Milandan intere gitmiş. Şimdide damarımı kessem sarı kırmızı akar derken bi anda Şikecilerde imza atabilir.

hakan kendisi mi aramış koçu rezilliğe bak amma adi bi adammış

Yav 20 gün önce hain demiyor muydunuz harbi sövücem artık ya

O gün de burada biz Osimhen en doğru kararı verecektir benim hakkım helaldir diyorduk.

Yarın Osi vazgeçse Hakan gelmek istese fotoğraftaki görsel değişecek sadece

Etkileşim uğruna bu sahte sadakat yaklaşımları sıktı iyice

Hakan'dan iyi demiyorum ama Galatasaray'a Hakan'dan daha iyi katkı yapabilecek 2 tane 6 numara orjinli isim var kadroda. Fb futbolcu mezarlığı ise bize çalım ayağına alınmış isimlerle dolu. Bizim için sıkıntı yok sileriz kardeş..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bizim taraftarımızın bir kısmı halâ Osimhen ve Sane transferinin farkında değil. Rakibin oyununa geliyoruz. Yangın yapacak bir durum yok.

fb ve biz bir hazırlık maçı yaptık. Bjknin hali ortada. BirOrkun transferi ile avutuyorlar kendilerini.

Biz son üç yılın şampiyonuyuz. Kadroyu büyük ölçüde koruduk ve Osimhen ve Sane aldık. İyi bir kaleci, stoper ve sağ bek alırsak bırak ligi bizim işimiz Avrupa.

Rahat olun, sakin olun. Transfer çalımı işlerini artık bırakalım.

Neden illa Türkiye

Hakanı birghton veya bournemouth da isteyebilir.guzel yerler hem.gitsin premier lige

Biz almak zorunda değiliz hakani

Yav şu acheampong ve akanji(singo )gelse dehşet bisey olacak

Aboooo

Yav 20 gün önce hain demiyor muydunuz harbi sövücem artık ya

O gün de burada biz Osimhen en doğru kararı verecektir benim hakkım helaldir diyorduk.

Yarın Osi vazgeçse Hakan gelmek istese fotoğraftaki görsel değişecek sadece

Etkileşim uğruna bu sahte sadakat yaklaşımları sıktı iyice
Nerde dedim yahu? Tek dediğim arabistan yakışmadı dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt