- 1 Mayıs 2018
- 57.673
- 48.470
- 3.873
Neredeyse 12-13 senedir kulübün içinde olan yunus bile imza atmiyor, şu seviyor ediyor işi azalarak bitsin
brawo umudum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neredeyse 12-13 senedir kulübün içinde olan yunus bile imza atmiyor, şu seviyor ediyor işi azalarak bitsin
Yerlilerde bu sevgiyi görmedim şahsen uzun yıllardır. Ama bazı yabancılarda bu kısmen var bence.Neredeyse 12-13 senedir kulübün içinde olan yunus bile imza atmiyor, şu seviyor ediyor işi azalarak bitsin
Malatya da mısınNeredeyse 12-13 senedir kulübün içinde olan yunus bile imza atmiyor, şu seviyor ediyor işi azalarak bitsin
Ben Yunus Akgün'ün Man City'de oynayabilecek yeteneklere sahip olduğunu düşünüyorum. Özel oyuncu.Şahsen benim için Osimhen'den sonraki en büyük transferimiz Yunus ve Barış'ı tutmak olmalı.
İkisi de yerli oyuncuların en iyisi, rakiplerimizin hiçbiri onlar gibi oyunculara sahip değil.
FB üzerinden tehdit etmesi falso. Babası da instagram'dan takipten çıkmış Galatasaray'ı.Bence Hakan kendini bize aldırma operasyonu yapıyor.
Dengeyi gözetmek gerekiyor ama. Sallainin 2.2 aldığı yerde yunusa ya sen bizdensin şöyle böyle demekte olmaz. Tek taraflı düşünmemek lazım.Neredeyse 12-13 senedir kulübün içinde olan yunus bile imza atmiyor, şu seviyor ediyor işi azalarak bitsin
Böyle yapıyorsa çok yanlış yapıyor. fb ile masaya oturan taraftarın gözünden düşerBence Hakan kendini bize aldırma operasyonu yapıyor.
Abi Boeing‘e binme demiştin bir saniye sallanmadı bu saatten sonra Boeing‘ciyiz vesselamBence Hakan kendini bize aldırma operasyonu yapıyor.
bizim bekle dememizi bekliyor belkiBence Hakan kendini bize aldırma operasyonu yapıyor.
Milanoyu teröristler basmış herhalde.o kadar soğumuş1 sene daha sabredemeyen Cimbomlu mu olur seneye bedava geleceğini biliyor ılık götlüsün Hakan