Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben öyle fenerliyim böyle fenerliyim diyen hiçbir adamı aldığımızı hatırlamıyorum, istemeyiz de zaten

Fbnin omurgasızlığı inanılmaz bi boyut aldı

Sinan gümüşü bile aldı herifler ya :asd:
Ben fb'liyim diye beyanı olan adamı üstüne para verseler almayız. Florya suyu meselesi bu işte aslında. fb arap takımları gibi futbolcuya parasını verir kırbaçlayıp oynatırım kafasında kişiliği olmayan bir kulüp

Çok değerli :love:

502900607_720054400769348_7578672705670420101_n.webp

Ben fb'liyim diye beyanı olan adamı üstüne para verseler almayız. Florya suyu meselesi bu işte aslında. fb arap takımları gibi futbolcuya parasını verir kırbaçlayıp oynatırım kafasında kişiliği olmayan bir kulüp
Berke itini isteyen gslileri gördükçe kafayı yiyodum yav

Biz onlar gibi olamayız

Hakan olayında sorun pahalı olması ya da takımımızın ihtiyacı olup olmaması değil ki!

Her fırsatta GS'li olduğundan dem vuran, Türkiye'ye gelirse başka takımda oynamayacağını söyleyen bir futbolcunun rakip takımla pazarlık yapması esas sorun.

Taraftarı kızdıran da bu. Profesyonel futbolcu olarak görüyorsa kendini böyle taraftara şirin gözüken açıklamalar yapmayacak uzaktan uzaktan.

Bize lazım mı, bence değil, gelse sevinir miyim, eh işte. Şu an ki takıma level atlatacak biri değil bence. Hele bu maliyetle asla.

Ben daha Okan Buruk'u affedemedim, 2000 de ki Inter olayında. Bu yüzden antrenör olarak gelmesini istemedim, hala da çok sevmiyorum.

Taraftarı arkasına alıp şov yapmasınlar yeter, yoksa nereye gidiyorsa gitsin.

Yarınki maç ön hat

-------------Lemina-Efe------

Zaniolo-------Furkan-----Berat Lus

-----------------Ada Yuzgec--------

Beratı kesedebilirim,Furkana pas vermiyor.dovecegim az kaldi

Ben öyle fenerliyim böyle fenerliyim diyen hiçbir adamı aldığımızı hatırlamıyorum, istemeyiz de zaten

Fbnin omurgasızlığı inanılmaz bi boyut aldı

Sinan gümüşü bile aldı herifler ya :asd:

fener hikayesi olmayan bir kulübe evrildi

ilk emareleri aziz döneminde idi bizim efsanelere musallat olurlardı

tuttu diye romanyaya sarmışlardı ki iş ilienin kardeşini almaya kadar gitmişti

alex bunları o kompleksden biraz çıkardı

son 10 yıldır tekrar nüksetti

icardinin müziğini mertensin oğlunu bile taklit ettiler

kendi hikayesini yazamayan ancak taklüt etmeye çalışan veya karşı tarafın hikayesinde gedik açmaya çalışan bir grup idiot oldular

O değil de Zaniolo kalıyor mu be kazanacak mıyız bu çocuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt