Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.491
- 5.633
- 1.958
Biseyi bildiği yok şöyle non name hesapları paylaşmayın. 2 gün önceki Nelsson Okan hoca hakkındaki Seten’in haberini görünce antrenmanda sert girdi diyen kolpacı değil mi bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben fb'liyim diye beyanı olan adamı üstüne para verseler almayız. Florya suyu meselesi bu işte aslında. fb arap takımları gibi futbolcuya parasını verir kırbaçlayıp oynatırım kafasında kişiliği olmayan bir kulüpBen öyle fenerliyim böyle fenerliyim diyen hiçbir adamı aldığımızı hatırlamıyorum, istemeyiz de zaten
Fbnin omurgasızlığı inanılmaz bi boyut aldı
Sinan gümüşü bile aldı herifler ya![]()
Hiç bitmeyeceğini sandığımız anlardı o anki ruh halimizle Osimhen süreci birebir aynı yawulan o gece derin bir travma olarak kalacak hafizamizdaoraya gidenleri dussunemiyorum
Bence tam dümenci, yasaklansa yeri var artık..Bu mektebi gala kim yav dümenci mi bu?
Berke itini isteyen gslileri gördükçe kafayı yiyodum yavBen fb'liyim diye beyanı olan adamı üstüne para verseler almayız. Florya suyu meselesi bu işte aslında. fb arap takımları gibi futbolcuya parasını verir kırbaçlayıp oynatırım kafasında kişiliği olmayan bir kulüp
1 2 takviyeye harbiden farkli fantazilere yol veriyor. Daha gaza gelmedim, osi ve kaleciden sonra sane etkiside gelecek bir anda 1 den 5inci vitese cikacagim gibiAtan tutan osi ederson
Acayip 1 seviye olacak yaw
Odalarda Sara'nin yerine deniliyorduHakan gelseydi Leminanin yerine mi oynayacakti ?
Ben öyle fenerliyim böyle fenerliyim diyen hiçbir adamı aldığımızı hatırlamıyorum, istemeyiz de zaten
Fbnin omurgasızlığı inanılmaz bi boyut aldı
Sinan gümüşü bile aldı herifler ya![]()
Bkz: Next level hayatsızlıkBiseyi bildiği yok şöyle non name hesapları paylaşmayın. 2 gün önceki Nelsson Okan hoca hakkındaki Seten’in haberini görünce antrenmanda sert girdi diyen kolpacı değil mi bu?
Hakan dene. adamın tribi buna muhtemeelen. Bonservisi alma gibi de bir planı yok çabalamıyorlar diye popo deliğinden bahane uyduruyor vicdanını hafifletmek için. Bir süre sonra uydurduğu yalana kendisi dahil herkes inanacak ve vicdanen aklanıp imzasını küçüklüğünden beri hayalini kurduğu lacivertli camiasına atacak.