Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buchinin haklı oldugu tek konu ortasaha ve 10 numara icin genç oyuncu baktığımız gerçeği sanırım...Hakan ve ilkay oncelik değil.

Ama ilkay bence gelecek herseye rağmen

Stattaki tepkinin önüne geçilemez bu arada hakan bunu göze alıyorsun değil mi

Hakan fenere gidebilir, oyuncuya da yönetime de kızılmaz. İstanbulda yaşamak istiyor ama biz de haklı olarak 25 bonservis 7-8 senelik veremeyiz, osimhen işinden dolayı. Okan hocanın inadı kırılsa ilkay gelirse yeterli orta sahaya. Parayı stoper ve kaleciye harcamak lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olum o değilde Şuan yönetimin yerine olsam Hakan işine girerim kızıştırırım fiyat yükselttikleri anda çekilirim ekstra 3-5 milyon sokarım fenere yönetim uyuma yap şunu be
Harbi la nasıl olsa almayacaz ne bonservis veriyorlarsa üstünü teklif edelim tepeden bırakalım onlara hayrını görsünler

Hakan Ç - FB olayı ciddi yoksa bu sucukçu girmezdi bu mevzuya

Inter Hakan için 35 istiyormuş indirime de gitmiyormus. Yalan yok bize gelmesini isterdim ama bu Maliyetler felaket ötesi böyle haine can kurban😀

Arda turan ve Fatih terim gibi gslilere bile garip tepkiler veren bir topluluktan ortada bir bok yokken fazlasını beklemek de saçma olurdu zaten.
Herkesin inandığı malum şahıs Uğurcan için de fbye gitmek istiyor dedi sonra ne olduğu belli.
Bir kırgınlık olabilir , onu da yönetime bağlıyorum onun dışında önemsiz bir konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt