Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.367
- 13.656
- 1.998
Bizimkilerin haberi yokturPotansiyelli oldugunu bilyorum. Inter saliyo galiba.2002 doğumlu üstelik.bu firsat kaçmaz.ortasahayi yedekler
Kristjan Asllani - Oyuncu profili 25/26
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkilerin haberi yokturPotansiyelli oldugunu bilyorum. Inter saliyo galiba.2002 doğumlu üstelik.bu firsat kaçmaz.ortasahayi yedekler
Kristjan Asllani - Oyuncu profili 25/26
2 Eylül günü boşta kalan rodrygo here we go Gala
Uuuuuuv teyyaremiz havalandıUçağımız nijeryaya dogru havalandi
leao düşer mi acep yada vinicius kiralık![]()

İlkay için lemina gibi baskı yapmak gerekiyor. Gelip iyi oynayınca zaten herkes ben istedim diyorHakan fenere gidebilir, oyuncuya da yönetime de kızılmaz. İstanbulda yaşamak istiyor ama biz de haklı olarak 25 bonservis 7-8 senelik veremeyiz, osimhen işinden dolayı. Okan hocanın inadı kırılsa ilkay gelirse yeterli orta sahaya. Parayı stoper ve kaleciye harcamak lazım.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallaha viniye hayır diyemem çok winner adam keşke 1 sezon izlesek bonservis falan alamayız ama manyak iş olurOsimhen den sonra hiçbir şeye yok olmaz diyemiyorum reis![]()
İlkay isteyelimGözlemlediğim kadarıyla Galatasaray taraftarını Hakan'ın fenere gitmesi etkilemez gibi duruyor buna yangın da yapılmaz Galatasaray taraftarı pragmatik düşünür her zaman
fbliler mutlu olabilir biz kendi işimize gücümüze bakacağız
Singo kuvvetli agresif bir oyuncu, Frankowski ile benzeşmiyorlar.ya dingo kim
vallah bak aynı hataya düşüyorsunuz
kesin bir frankowskidir bu singo
iyi olsa monacodan premier lig yapardı
geçin şu kaskalları
millot u alacağız. gerekirse stadı halı saha gibi kiralayıp, parasını çıkaracağızBundan sonra maliyetli transfer beklemiyorum singo millot fln olmmaz
senin denklemde o lpool yapıyor ama
Leao-Bayern
Diaz-Liverpool da kalır
Rodrygo da bize düşer diyorum r’daş
Vallaha viniye hayır diyemem çok winner adam keşke 1 sezon izlesek bonservis falan alamayız ama manyak iş olur![]()
Singo kuvvetli agresif bir oyuncu, Frankowski ile benzeşmiyorlar.