Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.274
- 40.014
- 3.413
Neler dendiBaris a yazılanlar geliyor aklima . Su ortama ragmen kendini gelistirdi helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neler dendiBaris a yazılanlar geliyor aklima . Su ortama ragmen kendini gelistirdi helal olsun
Oyuncu tiplemesi olarak iyi, güçlü hızlı oyuncu videolardan izledim. Geçen fb maçına baktım, o kadar. Tek maçta anlaşılıyor zaten, jelertten olmayacağını da tekte anlamıştıkkaç kez izledin brownu
Eren elmalıyı deli gibi isteyenlerden biriydim, şimdi de taha şahin diyorum. Düşük maliyetli türk oyuncu gelmeli
emre b.gurbetçilerin en büyük gsliliği bu kadar
biz bunu metrislerde silivrilerde söyledik yazdık anlattık arkadaşlara
Atomu parcalamaya kalksak simdiye bin parca olmustu be. Ne evrak miṣ bi hazirlanamadiEvraklar hazırlanıyor
İşte yönetici eksikliği buradaHalil'i Taha ile anlaşmaya dahil etmeye çalışmak yerine onu Rize'ye bedelsiz kiraladık.
2 çok. para vermeye gerek yok böyle işler için Kazım + Halil kafa kafaya takas. Bonus 1 sene de eyüp kiralık. Mis gibi 3 tane hamle.2m euroya bugün gelir, sağ bek yedeği için harika olur. Artık kaan oynamasın orada
yine de geç değil. Halinin kalan sözleşmesi ile çözülebilir. 1 sene daha rizede bırakırsın üzerine yukarıda yazdığım gibi kazımı da verirsin sol bekte yerli oynatırlar. Bir anda ilk 11 seviyesinde 3 tane adam olur ellerinde.Halil'i Taha ile anlaşmaya dahil etmeye çalışmak yerine onu Rize'ye bedelsiz kiraladık.
Fm de çok iyi diye almış olabileceklerini düşünüyorum ben deya bizim takima uymadi bence o cocuk
fm'de ari gibi 6 gol 14 assist ile oynuyor henuz aralik ayindayim