Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.509
- 58.778
- 3.383
gitmez zatenicardi kampa gelmez yeeaa
bakın görürsünüz kızlarının muhabbetini kullanarak 2 ay tatil yapacak yeeaa
kendini shopla kamp fotolarına eklettirir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gitmez zatenicardi kampa gelmez yeeaa
Osimhen için resmi imzalar hafta içi atılacak gibi. Ederson yeni kalecimiz olma ihtimali yüksek. Bir bu sene de Monaco'yu boş geçmiyoruz ve oradan yüksek ihtimal zorun satın alma ile Singo'yu alabiliriz hem sağ bek hem stoper için.Var mı bir kıpırdanma? Son durum nedir?
en az 3 sene mağarası vardırAnlamadım uaw
Kral sessiz sedasız ligi kucağına alacak o esnada Osimhen de DP yapacaklaricardi kampa gelmez yeeaa
Uyandırma, bize gelecek diye korktuk. Cuesta daha iyi transfer en azından maaşı düşük bir yere giderBu fbliler skrinara niye bu kadar ölüyo?anlamam mümkün degil
4 sene sözleşme vermişler bi de.biri de osimhenin kocası demis,kupa maçında alıp alıp orman kenarına götürmedi mi osimhen bunu ve diğer fblileri
Yanlış hatırlamıyorsam lig maçında immobile bile kacti arkasına kadikoydeki maçta
Büyük hayalkırıklığı.Şaka maka kampa sane dışında kimse yetişmedi. Kaleci, stoper vs. Bravo
Büyük hayalkırıklığı.
Yine son günlere kaldı transfer işleri.
Şaka maka kampa sane dışında kimse yetişmedi. Kaleci, stoper vs. Bravo
stoperde 2 adet zencimiz olacakrodopu açtım 2 dk lucumi falan övüyor ya senin bu adamı izlemeyi geçtim tipini bile bilme ihtimalin yok
ölecem gülmekten
Ağustos 1 itibariyle sane osimhen ve ederson/singo totalde 3 transfer resmi olursa başarı derim.Şaka maka kampa sane dışında kimse yetişmedi. Kaleci, stoper vs. Bravo
City kampi yemiş ilkay ederson akanji vs bizden iyidir diyerek pozitif olup bardagin dolu tarafina bakarimŞaka maka kampa sane dışında kimse yetişmedi. Kaleci, stoper vs. Bravo

stoperde 2 adet zencimiz olacak
Kampı geçtim lige kimse yetişmeyecek 18 gün kaldı
haber mi varNathan Ake de çok sakatlanıp duruyor yoksa iyi oyuncu aslında