Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis nihayetinde bizde aldığının 2 katına gitmiyor mu? Hülya Avşar mevzusunu da biliyorum.

Tanju zaten yetenekli olsa da zekasız birisiydi gördüğüm kadarıyla.

Fenerde de çılgın gol atıyor ama şamp olamıyor diye salıyorlar. Bizde devam etse o kadar erken de bırakmazdı.
Aslaaa.Haklisinda gitme konusu para değil onu anlatmaya çalıştım.Bizde kalmasi için 2 maddeyi yerine getirmesi gerekiyordu.Tabiiki bizde kalsa olayın seyri çok farklı olacaktı.İnanilmazdi tarif edemem o günleri.Tum gazete kupürleri duruyor o günlere dair.En büyük zevkimiz sabah 06 da gidip 11 de açılacak kapıdan gecebilmekti.Bence gelmiş geçmiş en iyi yerli golcü.Asla alternatifi yok.Her nekadar bizden kopmuş olsada bu gerçek değişmez.Fakat coooook hata yaptı.Simdide sonuçlarına katlanıyor.Maalesef.

dayiya bak 100 vardir bu

Resim

Ufak bi gecen sezon ozeti yaptim maclara baktim.Hafizayi tazeleyelim diye.Osi ne pahasina olursa olsun gelmek zorunda.Derhal bu adami getirin artik kardesim.Almak zorundayiz mecburuz baska bir ihtimal söz konusu bile olamaz.

Eyvahh Nelsson 4 e gittiyse cuesta yı göndermek için cidden üzerine para vermemiz gerekiyor ne yapacağız

cuesta nelsondan ıyı dostum

Yok artık o kadar değil hocam hiçbir şartta cuesta ile Nelsson kariyeri kıyaslanmaz 2 sene şampiyon yaptı bizi neticede cuesta olsaydı aynı performansın çeyreğini veremezdi ki kendisi stoperi geçtim futbolcu değil genk in 4. Stoperini aldık

Yok artık o kadar değil hocam hiçbir şartta cuesta ile Nelsson kariyeri kıyaslanmaz 2 sene şampiyon yaptı bizi neticede cuesta olsaydı aynı performansın çeyreğini veremezdi ki kendisi stoperi geçtim futbolcu değil genk in 4. Stoperini aldık
kariyer mi top oynuyor

Hem Woltemade hem de Millot giderse Stuttgartınız küme düşmez mi rdas
Küme düsmemiz bence zor Hoeneß ile ama alt siralara dogru yaklasiriz

Dogru dürüst transfer de yapmiyorlar yeterince para olmasina ragmen, paso alt liglerden genc oyuncu aliyorlar

Gencleri parlatiyoruz ve iyi top da oynuyoruz ama tecrübe eksikligi bircok zaman kendini belli ediyor. Rakipten daha iyi oynadigimiz bircok maci pisi pisine elden veriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt