- 15 Eylül 2009
- 65.289
- 11.729
- 2.993
dayiya bak 100 vardir bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslaaa.Haklisinda gitme konusu para değil onu anlatmaya çalıştım.Bizde kalmasi için 2 maddeyi yerine getirmesi gerekiyordu.Tabiiki bizde kalsa olayın seyri çok farklı olacaktı.İnanilmazdi tarif edemem o günleri.Tum gazete kupürleri duruyor o günlere dair.En büyük zevkimiz sabah 06 da gidip 11 de açılacak kapıdan gecebilmekti.Bence gelmiş geçmiş en iyi yerli golcü.Asla alternatifi yok.Her nekadar bizden kopmuş olsada bu gerçek değişmez.Fakat coooook hata yaptı.Simdide sonuçlarına katlanıyor.Maalesef.Reis nihayetinde bizde aldığının 2 katına gitmiyor mu? Hülya Avşar mevzusunu da biliyorum.
Tanju zaten yetenekli olsa da zekasız birisiydi gördüğüm kadarıyla.
Fenerde de çılgın gol atıyor ama şamp olamıyor diye salıyorlar. Bizde devam etse o kadar erken de bırakmazdı.
dayiya bak 100 vardir bu
Singo alalım coman yerineköhn ve nelson u toplam 10 a okutmak suretiyle ,coman in bonservisinin yarisini cikaririz hayirlisi ile
dayiya bak 100 vardir bu
cuesta nelsondan ıyı dostumEyvahh Nelsson 4 e gittiyse cuesta yı göndermek için cidden üzerine para vermemiz gerekiyor ne yapacağız
cuesta nelsondan ıyı dostum
kariyer mi top oynuyorYok artık o kadar değil hocam hiçbir şartta cuesta ile Nelsson kariyeri kıyaslanmaz 2 sene şampiyon yaptı bizi neticede cuesta olsaydı aynı performansın çeyreğini veremezdi ki kendisi stoperi geçtim futbolcu değil genk in 4. Stoperini aldık
Küme düsmemiz bence zor Hoeneß ile ama alt siralara dogru yaklasirizHem Woltemade hem de Millot giderse Stuttgartınız küme düşmez mi rdas
kariyer mi top oynuyor
downgrade deriz