Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok çalışmak lazım Avrupa başarısı için, bu sene hele ŞL çok zor, maalesef ilk 24ü bile zor görüyorum en iyi ihtimal 16 playoffunu görür eleniriz.
Real Madrid, Barcelona, Man City, Arsenal, Liverpool, PSG. Bu takimlarla eşleşirsek turu gecme sansimiz hiç yok gibi zaten. Bunların disinda Bayern Munich, Atletico Madrid, Inter, Napoli gibi güçlü takımlarda var. ŞL'de çeyrek finale kalmak AL'de finale kalmaktan çok daha zor.

Ederson
Davinson
Jakobs
Sallai
Torreira
Lemina
Sara
Sane
İcardi
Osimhen

1 tane stoper alınacak 11 ediyor. Geriye 1+2(genç) yabancı hakkımız kalıyor. Bakalım onları nerde kullanacağız

2.bölgede pas kanallarını kapatarak,daha kompakt bir şekilde kazanıp hızlı hücum oynamak lazım bence CL maçlarının çoğunda,bunu okan hoca yaptırabiliyor aslında, 7-0lık başak maçında, jesus dönemi 3-0lık fb maçında bunu yapmıştık

Okan hoca Fener'e karşı yaptığı taktiği enteresan şekilde Avrupa'da yapmıyor. Artık kafasında nasıl kodlamışsa, Avrupa maçlarında daha da saldırın ulan modunda çıkıyor sahaya. Umarım bunu değiştirir ve daha kontrollü oyunu tercih eder.

Korkarak oynayalım demiyorum, sadece cesaret ile mantık arasında bi köprü kurulması lazım.

Çok çalışmak lazım Avrupa başarısı için, bu sene hele ŞL çok zor, maalesef ilk 24ü bile zor görüyorum en iyi ihtimal 16 playoffunu görür eleniriz.
Bence bu sene Fifa CWC nin CL ye olumsuz etkisini gorecegiz. O yuzden de ben bundan faydalanabilecegimizi dusunuyorum.

Ederson bittikten 3 gün sonra yazar yabanci basin bu hızla

Bari akanji haberi girin deyyuzlar

City tarzı beksiz

................... EDERSON..............
SANCHEZ..... AKANJİ......APO......
.......... LEMİNA... TORREİRA.........
BARIŞ.... YUNUS.... İLKAY.... SANE
.....................OSIMHEN................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt